Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:39:14
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Fontána v Kriegspire MM6  (Přečteno 4934 krát)

Kusák

• Host
Fontána v Kriegspire MM6
« kdy: Září 29, 2012, 10:38:57 »

Ahoj, v návodu (i na jiných webech) jsem našel, že fontána v Kriegspire dává +10 odolnost k magii a postavu vymýtí. To druhé ano, ale bonus nedá - není tam nějaká dodatečná podmínka? Hraji pod Win7 s neoficiálním patchem 1.3 a češtinou.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Fontána v Kriegspire MM6
« Odpověď #1 kdy: Říjen 02, 2012, 06:35:35 »

Ahoj, patch 1.3 nepoužívám, s 1.1 je to přesně tak, jak je uvedeno. Moc tohle nepoužívám, je možné, že je třeba splnit ještě něco - např. určitý den v týdnu, měsíc apod.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kusák

• Host
Fontána v Kriegspire MM6
« Odpověď #2 kdy: Říjen 02, 2012, 19:50:47 »

Zkoušel jsem si pohrát s editorem a nemůžu na to přijít. Když jsem začal s novou partou, najal mistra portálu, skočil do Blackshire a došel do Kriegspire, tak +10 magické odolnosti (a vymýcení) dostanu. Zkoušel jsem editorem dát vyšší level, navštívit předtím studnu v Blackshire (která dává +5 magické odolnosti), zkoušel jsem partu povýšit, zkoušel jsem čekat až do června a pořád bonus dostanu. Ale s partou, s kterou jsem už skoro u konce hry, ten bonus nedostanu. Možná je to vázáno na nějaký splněný úkol. Při hraní si s editorem jsem ale objevil zajímavou věc - je tam v zásluhách úkol "Barad dostal netopýří guano". Narazil někdo na tento úkol? Asi byl původně v plánu a nebyl implementován, ani google mi nenašel nic smysluplného:-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Fontána v Kriegspire MM6
« Odpověď #3 kdy: Říjen 02, 2012, 20:07:06 »

Něco mi to říká, ale teď bych lhal. Je to podobné jako se superburákem, taky mi chvilku trvalo si toho všimnout. Zkus mi kdyžtak ten save poslat.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Fontána v Kriegspire MM6
« Odpověď #4 kdy: Říjen 27, 2012, 19:33:01 »

Můžu potvrdit, že pití z fontány v Edenbrooku nesouvisí s žádným úkolem. Takže to bude nejspíše bug. Zkusil jsem se tam před finále vrátit a normálně mi to fungovalo.
IP zaznamenána
This is the end ...