Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 05:23:13
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 75

Autor Téma: Hádankářský koutek  (Přečteno 159755 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hádankářský koutek
« Odpověď #930 kdy: Březen 18, 2013, 23:43:58 »

To? Jak znám Ubisoft, tak to je Armageddon.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Hádankářský koutek
« Odpověď #931 kdy: Březen 18, 2013, 23:58:16 »

jak znám Ubisoft, tak za každý uložení pozice si budeš muset zaplatit, hrát to budou moct všichni, ale dohrát to půjde pouze po zaplacení, za další poplatek si můžeš koupit 5% šanci, že se spustí finální video a o velikonocích budou credits kde spatření zdarma

každopádně neočekávám, že by tahle rozežraná společnost chystala návrat k M&M jak je známe

(a když víš tu jachtu, tak ji řekni a nezdržuj :P)
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

bubak

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #932 kdy: Březen 19, 2013, 00:59:16 »

ale jo, v nejbližších dnech mají oznámit M&M X, a není to trolling je to fakt.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #933 kdy: Březen 19, 2013, 06:50:04 »

Neni M&M jako M&M ;) Ubisoft už to jednou zkusil s Dark Messiahem, kterého nakonec "osekal" na akční mlátičku, na to se moc zapomenout nedá. Od X se bude čekat mnoho, takže zklamání může být o to větší. Osobně mě svět Ashan moc nenadchl, ale to neni rozhodující, podstatné bude jeho zpracování přímo ve hře. Obávám se však toho, že tady jde opravdu jen o recyklaci značky s jistým obchodním úspěchem, protože poptávka po X tu je už léta. Pokud to bude mít normální obchodní model, tak se o tom dá zauvažovat, v opačném případě nikoliv. Uvidíme, s čím přijdou.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hádankářský koutek
« Odpověď #934 kdy: Březen 19, 2013, 08:49:09 »

Ano, uvidíme. Já osobně jsem zkoušela hrát Heroes 5. Lol, místy jsem nevěděla, jestli hraju Etherlordy, nebo Warcraft 3. Ta grafika byla velmi zavádějící. Nebo... zavánějící? Každopádně jsem to po půl hodině vypla.

Hele, teď, když jsem řekla, že to vim, tak... sakra, doufám, že moje podezření je správný :-D. Podezírám tu loďku, kterou můžem použít v šestym dílu, co se jmenuje podle jistý nejmenovaný ženský.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #935 kdy: Březen 19, 2013, 10:07:50 »

Ano, je to ona :D

Heroes 5 mám na seznamu, zatím jsem jen zkusil, motivace však chybí. Graficky mi přišli povedenější Heroes 4, ale prostě klasika 3 a níže je u mě na prvním místě.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hádankářský koutek
« Odpověď #936 kdy: Březen 19, 2013, 10:17:59 »

Super, tak teď někdo jděte na Ironfist a zjistěte to jméno, ať neni zas hádanka na mě :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #937 kdy: Březen 19, 2013, 10:24:53 »

Ne-e, tím jsem myslel, že ti tu odpověď uznávám :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hádankářský koutek
« Odpověď #938 kdy: Březen 19, 2013, 11:36:39 »

Ok ok, sadisto :-p. Armageddon na tebe. Otázka je, který najmutý postavy (v mm8) ho můžou seslat? Okamžitě po najmutí? Aniž byste je cokoliv učili, nebo jim dávali jakýkoliv vybavení?
IP zaznamenána

Kaucuk

• Nováček
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #939 kdy: Březen 19, 2013, 13:20:35 »

Viz. M&M X, Ubisoft pouze hru vydá pod svým logem, ale celou hru dělali úplně jiní lidé ve spolupráci s fanouškama. Nejvíce informací na https://www.facebook.com/childrenofthevoid a http://www.celestialheavens.com/forums - Při vývoji hry se může zapojit každý, takže pro mě je M&M X nejvíce očekávaným výrobkem v blízké budoucnosti...
IP zaznamenána

bubak

• Host
Hádankářský koutek
« Odpověď #940 kdy: Březen 19, 2013, 13:36:08 »

co si budeme povídat kdyby nový M&M udělali ve starém enginu s 2D modely tak by to bylo lepší než snaha o nějaký nový pokus/omyl a novou grafiku s tím že by hra mohla být propadák. Určitě by to i nadchlo víc lidí a určitě by nebyly takové náklady a hru by mohli prodávat levněji a více. Ale to už je v tomto topicu trošku OT :P
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Hádankářský koutek
« Odpověď #941 kdy: Březen 19, 2013, 13:45:50 »

Lol, dobrej přístup. Nehrábli jsme na to, ale lípneme tam logo a prodáme to. Typickej Ubisoft, co neni přibitý...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #942 kdy: Březen 19, 2013, 14:11:18 »

Children of the Void, o tom už jsem před nějakou dobou slyšel (nejspíš četl zrovna na nějaké diskusi), ale nenapadlo by mě, že by to mohlo spolu souviset. Zatím se nikdo s podobným projektem moc daleko nedostal, tak těžko říct, jestli záštita Ubisoftu bude i zárukou úspěchu. Nemám nic proti otevřeným projektům, ale Yuyana to vystihla přesně.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kaucuk

• Nováček
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #943 kdy: Březen 19, 2013, 15:09:39 »

Podle toho, co jsem četl, tak Ubisoft dá peníze na vydání a reklamu...Ta skupina vývojářu to financuje ze svýho a prej jim nezbývaj finance na vydání a jelikož práva má Ubisoft, tak to bude jediná možnost, jak by to mohlo vyjít...Maximálně nějaká monstrozní sbírka... :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Hádankářský koutek
« Odpověď #944 kdy: Březen 19, 2013, 15:49:02 »

Práva jsou jasná věc, to už jsme tu před časem probírali tuším u MMT, kde by muselo bývalo dojít ke změně názvu, aby to nekolidovalo. Ubisoft je prostě jednou vlastníkem a s tím se mnoho nenadělá, v tomhle to naprosto chápu. Já to nečetl, neboť se tam nedostanu, ale čekal jsem, že Ubisoft by mohl zasponzorovat víc, než jen tohle. Ono je to totiž z jeho pohledu docela riskantní, pokud ohlásí projekt, u kterého nemá jistotu dokončení apod. Takhle má možnost to výměnou za poskytnutí práv kontrolovat, v opačném případě by si je naúčtoval, ale zas to mohlo vyjít v nějaké digitální distribuci. Otázkou je, co je výhodnější. V té druhé variantě totiž hrozí daleko větší utopení peněz.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 75