No jo, však já mám taky rád jen starší Heroes a to přesně v tom pořadí, jak vyšly - jednička se mi líbí nejvíc, pro svojí úžasnou pohádkovou atmosféru, a hned potom dvojku a trojku, potom dlouho nic, pak hromadu hnoje a potom ty ostatní. :-D Jediný, co je na nových a novějších Heroes stále stejně vynikající jako dřív, je muzika. Romero a King jsou Páni skladatelé. :-) No a s originální sérií to mám taky tak - devítku jsem zkoušel dvakrát dohrát a pokaždé jsem skončil zhruba uprostřed příběhu (tím tě neodrazuju, jak sám říkáš, zkus to a uvidís). Zato trojku až šestku si dám kdykoliv a sedmičku s osmičkou jen o malinko míň, pořád to jsou skvělé hry. Ale teprv před pár dny jsem začal poctivě drtit dvojku (dřív jsem první dva díly vždycky jenom lehce ťuknul) - a je to moc fajn hra (zvolil jsem verzi pro Amigu, na emulátoru, ta je o něco hezčí na koukání než PC verze - 64 barev! :-).
Telefon s androidem nemám, a přiznám se, mě vůbec nebaví hrát hry na telefonech nebo mobilních zařízeních obecně. Nicméně o Free Heroes vím, i vzhledem k tomu, že existuje i port na Amigu. :-) Tyhle projekty se mi líbí a fandím tomu, podobně jako OpenTTD nebo OpenDune, akorát budou muset vyrobit vlastní podobnou grafiku, aby to bylo právně nezávadný.
Na Slovensku už jsem nebyl aspoň pět let, ale jestli pojedu, tak se ozvu. Akorát - a neber to jako urážku! - to slovenský pivo... no... to víš, Čech si na něm moc nepochutná. :-D Dáme si radši vínko nebo pálenku, to u vás chutná jedna básneň! Anebo jestli se třeba situace změnila a máte nějaký malý dobrý pivovar, tak ok. :-D