Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 03:55:28
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10

Autor Téma: Tak kolik lidí schválně ještě hraje?  (Přečteno 32829 krát)

rengo

• Pokročilý
Tak kolik lidí schválně ještě hraje?
« Odpověď #75 kdy: Říjen 23, 2012, 21:50:00 »

tak to je nakonec celkem dobry :) .... ze zacatku pouzivam casto jiskry.)
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #76 kdy: Říjen 23, 2012, 22:01:51 »

Počkat... dohrát M&M 7 s jednou postavou na prvním levelu!? chápu tu diskuzi tady dobře? o_O
a já myslel, že větší masakr než solo trol už nejde vymyslet

a co se týče mistrovství dýk, tak ten triple dmg mi fungoval
cca 25 per hit a občas proložený za cca 75, samozřejmě záleželo na protivníkovi, bodů jsem měl v dýce 25
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #77 kdy: Říjen 23, 2012, 22:31:04 »

Chápeš to špatně. Za jednu postavu, a nebo na prvnim levelu :-).

Fakt ti to fungovalo? Já jsem z toho totálně nešťastná. Dělala jsem testy s neočarovanou zbraní, editorem jsem zkoušela mazat a přidávat jiný schopnosti (armsmastera), abych se ujistila, že se to s ničim netluče... Taky jsem našla potvoru s hodně HP a sledovala jsem na ní, kolik jí to ubírá, abych se ujistila, že čísla seděj. A prd.
Dává to vždycky přesně tolik, kolik je uvedeno ve statech. Ze začátku jsem si myslela, že to funguje, ale pak jsem si vzala neočarovanou zbraň a zjistila jsem, že to byl planej poplach způsobenej očarovánim zbraně.
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #78 kdy: Říjen 23, 2012, 22:36:43 »

no a kdyz jsme utech extremu tak ja jsem v mm6 udelal na prvnim levlu maximalne 5 podukolu.....
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #79 kdy: Říjen 23, 2012, 23:06:32 »

Náh, v 6 jde dát na prvnim levelu celkem dost, když si člověk oběhne různý bonusy. Ale celá hra? No nevim. To by mě ani nebavilo.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #80 kdy: Říjen 24, 2012, 07:48:10 »

No ale i tak... s partou na prvním lvlu to musí být hroznej extrém... vždyť to nemáš žádný kouzla, dmg ani hp... jak se to proboha pak hraje?
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #81 kdy: Říjen 24, 2012, 08:35:25 »

Extrém to je, ale dá se to zvládnout i pod jeden rok. Měl jsem rozpracovaný postup pro 4 druidy. Vyšších úrovní dovedností lze dosáhnout vyhráváním výzev, sbíráním podkov a bonusu z džinových lamp. Největší problém je Lincoln. Ovšem jak známo, druid je výborný alchymista ... :) Před cca rokem jsem to zkusil rozjet, ale jak už mám sedmičku za poslední dobu ohranou, tak mě to kupředu nijak netáhlo a zas jsem to uložil k ledu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #82 kdy: Říjen 24, 2012, 08:45:52 »

No je to extrém... To se nehraje, to se probíhá :-D.
Pravda, když má člověk solidní hadry... já stejně nerada kouzlim. Něco se zabít dá.

Poslední výstřelky mýho drahýho bratra jsou mm6 kompletně bez vybavení a mm8 jen za ženy, což je obojí v klidu datelný, ale když jeho už nic extrémního nenapadá :-). (Klidně mu něco doporučte, vyřídim :-).)
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #83 kdy: Říjen 24, 2012, 09:07:10 »

já onehdál dohrá ten M&M 8 jenom s jedním trolem :D a schválně ať si to zkusí aniž by metodou save/load rolloval z rudy palici se sáním života
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #84 kdy: Říjen 24, 2012, 09:09:43 »

O tom už taky mluvil, ale když trollové nemaj ženský, takže se mu do toho nechce :-D. Ale asi bude muset. Děkuji za tip a máš moje uznání :-).

Edit: Hmmm, ale fakt jsi mě zaujal... asi to zkusim :-D. Ti lichové už jsou... nudný :-).
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #85 kdy: Říjen 24, 2012, 09:40:20 »

Ještě jsem zvažoval zahrát M&M VIII za jednoho kněze a to stylem, že bych jenom vyvolával bludičky a házel crowd control (ochromení, strach,berserk,zotročení,šarm atd.)
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #86 kdy: Říjen 24, 2012, 09:50:18 »

To už na mě moc zavání mučenim :-D (paralizovat a nechat ustřílet bludičkou). Jak jsem psala, nerada kouzlim, zkusim toho trolla, i když to bude těžký, budu mít tendence najímat jiný trolly :-D.
Každopádně je vidět, že jsi pravej extrémista a s bratrem by sis rozuměl :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #87 kdy: Říjen 24, 2012, 23:35:58 »

Tak, pro dnešek konec, můj troll má 30lv a začínám mít pocit, že možná i něco málo zabije :-D. Každopádně to chci vidět. Snad cestou narazim na nějaký svitky odolnosti proti magii :-D.
IP zaznamenána

ZecK

• Host
« Odpověď #88 kdy: Říjen 25, 2012, 23:49:29 »

Občas si sérii MM zahraju, ale mockrát jsem to tedy nehrál, přesto jsem si řekl, že zkusím něco jiného než tradiční družiny.

Zaujal mě zdejší rozhovor o složení družin, zejména těch 5 lichů v MM8. Mám momentálně rozehranou šestku, kde mám družinu rytíř, paladin, lučištník, druid, a osmičku, kde se to pokouším hrát jen za postavu upíra.

V šestce nejsem nějak moc daleko, bez bílé a černé magie to bude asi maso. Zatím to ale jde, a jednodušší dungeony zatím nepředstavují problém.

Osmička s upírem je o poznání horší, zejména povyšovací úkol na nosferatu  byl náročný, zkoušel jsem to nejprve na pátém levelu, ale to jsem prostě vzdal (nepoužíval jsem u obchodů metodu save/load abych získal např. svitky neviditelnosti - spižírna kyklopů byla peklo jen co jsem vstoupil, korbuova krypta ještě větší), relativně slušně to šlo až na mnohem vyšším levelu. Přesto využívám  bugů hry, kde se dá, navíc jsem měl ještě smůlu na artefakty na dostupných místech (Alvar apod.). Z kouzel používám všechno možné, velmi účinné je vysávání života (lepší jak regenerace nebo léčení), berserk, odstranění různých stavů atd.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #89 kdy: Říjen 26, 2012, 01:08:35 »

Bílá a Černá magie je v šestce zbytečně preceňována :D Dá se bez nich plně obejít. Potíž je, že užitečná kouzla (Bílá magie - obrana) dostane družina poměrně pozdě, takže tam, kde by se nejvíce hodila už je obvykle po všem. O něco lepší je vydat se cestou Černé magie, ale toho správného efektu se dosáhne až atypickou družinou. Avšak zrovna tam, kde by to našlo nejlepší uplatnění, jsou monstra proti magii imunní.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10