Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:33:17
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: [1] 2 3 ... 10

Autor Téma: Tak kolik lidí schválně ještě hraje?  (Přečteno 32753 krát)

veka

• Pokročilý
Tak kolik lidí schválně ještě hraje?
« kdy: Listopad 02, 2011, 09:03:18 »

Zdravím vás lidi asi po 4 měsících jsem začal znovu hrát mm6 tak mě jen tak zajímá kolik lidí ještě hraje sérii Might and magic. :-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Listopad 02, 2011, 18:08:22 »

Já se asi nepočítám, že? :) Rozehrál jsem mm9, ale nějak to vázne, mám tu haldu jiných nedohraných her, které bych už měl konečně taky dokončit. Z mm bych chtěl hlavně už dojet World of Xeen, ale pořád se nemůžu dostat do té správné nálady ... jak vím, že k tomu musím tvořit i poznámky a screenshoty, tak to zkrátka nejde. Ta hra má perfektní spád a každé přerušování je na škodu. Jooo, o co byl svět jednodušší, když jsem jenom hrál ... :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Majk

• Host
« Odpověď #2 kdy: Listopad 02, 2011, 19:44:09 »

Právě se blížím k finále Terry a pak si taky s chutí dám WoX (před lety jsem hrál čtyřku a pětku odděleně - teď si to užiju pěkně dohromady i s unifikací, nemůžu se dočkat). A MM6? Tu hraju pořád dokola už nějakých deset let, i když mám rozehrané jiné hry - teď zrovna za čtyři rytíře (vůbec poprvé to zkouším hrát takhle bez magie - jde to, ale je to výzva). Šestka se mi prostě snad nikdy neomrzí. :-D
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #3 kdy: Listopad 03, 2011, 20:12:46 »

Tobe admine muzeme byt hlavne vdecny ze jsi nás "Magicikáře" spojil na techto strankach :-)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #4 kdy: Listopad 07, 2011, 16:50:01 »

Nedávno jsem dohrál MM7 a MM8 . Teď hraju MM6 , zatím nejsem moc daleko. Taky jsem si na Gog.com koupil Heroes Chronicles kvůli příběhu.
IP zaznamenána

srato

• Host
« Odpověď #5 kdy: Listopad 09, 2011, 08:24:02 »

tak shodou okolnosti jsem VI vcera vecer poprve dohral (asi po roce). Uz mam ale pripraveny World of Xeen
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #6 kdy: Listopad 11, 2011, 20:57:42 »

Ja ted hraju MM6 , je to parada!!!Hlavne se mi libi ten vyvoj postav,ukoly......proste ta volnost.......uzasnej svet ......Mam MM 6,7,8....9tka uz potrebuje akceleraci.....to uz na mne neni. Tohle jsou zlate stranky!Je mi 33 a tuhle hru si vzdy rad pres zimu zahraju,pokud je tedy cas,vse ostatni mne prestalo bavit......je to proste skvela hra , je nejake pokracovani?nebo doporucite mi neco podobneho?Ahoj Jirka Lipnik (xsergant@seznam.cz)
IP zaznamenána

Majk

• Host
« Odpověď #7 kdy: Listopad 11, 2011, 22:30:43 »

Jojo, úplnej souhlas - zima je jedno ze čtyřech nejlepších ročních období na Might and Magic. ;-) Ohledně toho doporučování se to teď tady poslední dobou točí dost, viz dvě nedávná vlákna na fóru i návštěvní kniha - spousta dobrých tipů, ale je fakt, že sto lidí = sto chutí, mě třeba baví jen first person RPG a isometrickým jsem nikdy nepřišel na chuť, někomu je to zas úplně jedno, někdo potřebuje pořádně propracovanej systém pravidel a lá Arkania a někdo radši sáhne po něčem víc "casual"... spíš to chce najít si recenze zmiňovaných her, kouknout na obrázky... těžko se radí, ale tipů je tu minimálně na dva roky hraní. :-D
IP zaznamenána

hanis

• Host
« Odpověď #8 kdy: Listopad 17, 2011, 16:33:50 »

Zdravím všechny fajnšmekry. Já si teď rozjel MaM VII. Před několika lety jsem dohrál MaM VI a ten příběh a hra celkově mě tak okouzlila, že pořád vzpomínám jaké to byly krásné časy, když jsem se proháněl po Enrothu :) Pak jsem objevil tenhle web, díky kterému jsem se zase nadchnul a proto jsem se rozhodl pokračovat v příběhu :) Teď jen moc nekoukat do návodu, ať si to pořádně užiji :D

Tyhle hry jsou prostě věčné. Ty herní novinky k životu ani nepotřebuji :D
IP zaznamenána

MichalBB

• Nováček
  • *
« Odpověď #9 kdy: Únor 08, 2012, 15:16:22 »

Kto by mal problémy spúšťať hry tak som si vyrobil "portable" verzie MM6, MM7 a MM8 a viem poradiť keby ste to chceli rozbiehať vo virtuáloch (napríklad Microsoft Virtual PC 2007 + Windows 98 guest systém).
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #10 kdy: Únor 10, 2012, 11:10:37 »

ted jsem rozjel MM7
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #11 kdy: Únor 10, 2012, 11:34:40 »

Momentalne hraju MM6 s modem "The Chaos Conspiracy"
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #12 kdy: Únor 10, 2012, 11:58:27 »

jak se titen mod libi?
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #13 kdy: Únor 10, 2012, 12:22:35 »

Jo perfektni. Pretexturovana monstra a zajimave nove unikatni prisery.
Ze zacatku jsem byl (jeste trochu jsem) zmateny, protoze hned v prvnim meste jsou dungy pro zacatecnika dosti obtizne, spise nemozne. Chce to vyrazit do ostatnich lokaci.

Doporucuji si hodne zapisovat, protoze ukoly jsou v deniku zapsany hodne strucne a pak ne clovek casto straci co kde a jak.

Hodne potesi podminky k pristupu do jednotlivych dungu, "lordum", interakce s vestcem, pevne umistene (v zavislosti na ukolu) zajimave artefakty, vysoka obtiznost (dal jsem dobroduha), omezeny pristup do pokrocilych gild elementu .....

Co naopak nepotesi:

Narazil jsem na neprijemny bug. Po vystupu z jednoho dungu  ukol zabiti Luftk-y byla druzina sekla, mohl jsem strilet, sesilat kouzla ap., ale nemohl jsem chodit -> pomohlo se podivat nahoru dolu a druzina se "odsekla". Pripadlo mi to jako by se druzina zhmotnila uprostred zdi.

Jsem teprve na zacatku (20 lvl), takze dalsi hodnoceni pozdeji.

Hraju s cestinou od Ali
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #14 kdy: Únor 10, 2012, 12:39:55 »

jj ja si to jen tak zapnul a dostal jsem se do novyho sorpigalu a tam pred hlaskou me zabil ten borecek takze asi 4lvl tedka az dohraju 7 tak se mozna dotoho pustim...;)

zvlastni je ze ja vzdycky hral jen 6 a 7...... 8 a 9 jsem nikdy nehral tak si rikam ze to musim jednou zkusit
IP zaznamenána
Strana: [1] 2 3 ... 10