Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:42:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

Autor Téma: Tak kolik lidí schválně ještě hraje?  (Přečteno 32786 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Tak kolik lidí schválně ještě hraje?
« Odpověď #60 kdy: Říjen 23, 2012, 20:26:39 »

To neznáš mýho bratra. To jsou party... On má nejradši 7čku. Bere nejen 4 stejný povolání, ale i stejný portréty :-D. To jsou komba jako 4 lučištníci (což bylo fakt vraždící komando), 4 klerici, 4 rytíři... nebo zabije tři postavy a jede s jednim lučištníkem... Samozřejmě to musel dohrát na prvnim levelu. To by nebyl on, kdyby nedělal takový extrémy :-D. To on objevuje chyby ve hře a to on zjistil, že když se hned od začátku osmičky vyberou kameny z rovin, tak se dá obejít celá příběhová linie :-p. No takový věci já nedělám :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #61 kdy: Říjen 23, 2012, 20:30:08 »

Nechtěl bych rušit rozjetou debatu :D ... ano, dýky v rukou kouzelníků jsou nejlepší. Bohužel sedmý a osmý díl to u mágů zredukoval a vlastně jim nedopřál ani velmistrovství hole. Ten příklon k D&D je holt znatelný, ale na druhou stranu je to plně pochopitelné, kouzelník má především kouzlit. Ovšem důvod oblíbenosti šestky je právě v tom rušení ostře vytyčených hranic a boření konvencí ...

Edit.: To s tím prvním levelem mi už jednou někdo radil, má někde záznam?
IP zaznamenána
This is the end ...

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #62 kdy: Říjen 23, 2012, 20:36:32 »

to pak trochu kazi hru ne ?:D:D ja ani nechodim v mm6 do tajnyho NWC dungenu :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #63 kdy: Říjen 23, 2012, 20:40:33 »

Nerušíš debatu, já jsem známá tim, že kecám s každym o čemkoliv :-D. Ano, dýky jsou fajn, i kdyý jsem nepochopila, jak je to s tim trojnásobnym zranenim. Všude se o tom píše a ve hře jsem to nikde nepozorovala. Můj zloděj generoval furt ty samý čísla. S neočarovanou zbraní to bylo v době měření od 72 do 83 a nikde žádnej trojnásobek. Hole nemám moc ráda, ale maj něco do sebe.
Moji kouzelníci nikdy nekouzlej, sakra, však to ani pořádně neuměj :-D. Kdo má pořád platit ty experty, že? :-D

Záznam, ne, s tim nepočítej. Takový věci se u nás nedělaj. On je prostě extrémista na dohrávání her, ale jen soukromě, nikde to nešíří :-). Dělá to pro vlastní uspokojení :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #64 kdy: Říjen 23, 2012, 20:44:32 »

Rengo:
Mě návštěvy v tajňáku hru nekazej, ale taky tam nějak zvlášť nelezu. Ono to neni vůbec třeba. Člověk si vybere krabice, oblítá ty kolem Blackshiru, vyzvedne si štít, to hodí nějakej level... a pak už je člověk docela frajer :-). Tedy, v rámci možnosti :-).
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #65 kdy: Říjen 23, 2012, 20:49:20 »

přesně tak :).... ale tak do tajnaku se da lizt stale znova i bez litani ... stale pro 10000 a pro bonus ..... pak se ta hra da dohrat i bez kodu do dvou hodin ... ale to me osobne nebavi
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #66 kdy: Říjen 23, 2012, 20:52:32 »

Do dvou hodin? Neni to trochu.... uspěchaný? To by mě ani nebavilo. Jo, ten bonus z tajňáku odpovídá 60tibodovýmu mistrovi s bílou magií :-p, což je decentní, ale já si radši užiju hru :-). Navíc jsem alergická na Darkmoore, takže se tam netěšim. Taky mi to tam obvykle trvá.
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #67 kdy: Říjen 23, 2012, 20:55:03 »

jojo to chapu :) ..presne ta hra se musi uzit :) a hrat ji bez tehlech bugu nebo takovejch pro me cheatu ........  Darkmoore jsem se naucil na jistotu ... samozrejme to tam nevybijim ... prakticky zadnej hrad nevybihujim vic nez je potreba ...  Hrobka Varn je pro me nejtezsi dungeon ... nez ja nasel vsechny ty kody .. no hruza :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #68 kdy: Říjen 23, 2012, 20:57:59 »

Phe. Dungeon, kde nesvítim zeleně po celý dýlce, je pro mě dungeon, kterej neni hotovej. Všechno musí bejt mrtvý a pokud možno i sezbíraný. Mám ráda čisto.
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #69 kdy: Říjen 23, 2012, 20:59:07 »

tak to se osobne nedivim ze  Darkmoore  ti trva dlouho ... ;)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #70 kdy: Říjen 23, 2012, 21:00:32 »

No nejdýl mi trvá najít cestu. Mrtvoly už se dělaj rychle :-p.
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #71 kdy: Říjen 23, 2012, 21:01:25 »

no ty oka fakt moc nemusim.. kdyz jsem byl malej budili me ze spani :D .. jsou to svine :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #72 kdy: Říjen 23, 2012, 21:03:31 »

Já obecně nemám ráda lítající potvory. Na střepinu totiž musíš stát poměrně blízko :-D. Samozřejmě u očí je často nutný volit alternativní strategii.
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #73 kdy: Říjen 23, 2012, 21:11:46 »

ty jiny kouzlo neznas co :D co tkaovej draci dech ?:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #74 kdy: Říjen 23, 2012, 21:18:39 »

Alternativní strategie=dračí dech. Znám jiný kouzla. Městská brána, lítání, Lloydův maják, hodina moci, den ochrany, den bohů, skok, čarodějovo oko, Armageddon, pochodeň a telekineze. Občas se trošku léčim. Pak ještě znám déšť meteoritů a hvězdnou spoušť. To používá bratr. Oh, jo, a nesmim zapomenout na opětovný kříšení lidí po armageddonu. To samozřejmě taky musim, aby byl pořádek. Jestli něco nesnášim, tak jsou to tlející ostatky po městech.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10