Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:33:20
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: blastery  (Přečteno 9572 krát)

veka

• Pokročilý
blastery
« kdy: Leden 09, 2011, 09:46:46 »

ahoj mam jen takovy dotaz prave jsem si v kontrolním centru poridil 4 blastery dal jsem je postavam vycvicil jsem je vsechny na mistri u pusky treba pisi ze dokaze sirit smrt rychleji nez jaka koli jiná zbran a me se pritom strasne zeslabl utok a nez nekoho zabiju tak me to trva tak o skoro polovinu dele udal jsem neco spatne nebo jsou ti blastry tak slaby
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
blastery
« Odpověď #1 kdy: Leden 09, 2011, 11:50:14 »

Nesmíš držet v druhé ruce žádnou jinou zbraň. Také se v kontrolním centru nachází 4 plasmové pušky, což jsou silnější verze blasterů.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
blastery
« Odpověď #2 kdy: Leden 09, 2011, 11:51:28 »

jo dobre vyzkousim to dekuju moc
IP zaznamenána

Zuran

• Host
blastery
« Odpověď #3 kdy: Únor 20, 2011, 22:19:02 »

Mě ty blastery taky přijdou slabý...takovej o fous lepší luk:) sice spolehlivě zasáhne, ale max.20-30zranění. Není nad poctivou ocel (nebo zpopelnění)
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
blastery
« Odpověď #4 kdy: Únor 21, 2011, 00:43:21 »

Zuran: Výhoda blasterů je rychlost. Jsou mnohonásobně rychlejší než luky, "ocel" nebo magie. Navíc, ve chvíli kdy je nepřítel zasažen se je na velmi krátkou chvíli omráčen a než se vzpamatuje zasáhne ho další postava a pak další... Nepřátelé si prostě ani neškrtnou.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
blastery
« Odpověď #5 kdy: Březen 01, 2011, 22:25:07 »

Souhlasim s killerem ale blastery jsou spis jen funny doplnek kazdy spravny hrac RPG by je mel zahodit a spolehnout se jen na might and magic to jest silu a magii. Hra s blastery je nezabavna i kdyz to autor hry myslel asi dobre. no osobne si myslim ze bojovnik s mecem udelujici zraneni za 150-170 a mag s kyselinovou strelou za 180 nebo draci dech kolem 400 taky neni k zahozeni a vic si to uzijete
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
blastery
« Odpověď #6 kdy: Březen 03, 2011, 11:09:09 »

Nelze než souhlasit, ono třeba v takovém tom finále v Úlu jsou blastery celkem k ničemu. Tam je potřeba se spolehnout na plošná kouzla a sílu paží. Ale na druhou stranu, draci se jimi sestřelují opradu skoro jako přerostlé kachny :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
blastery
« Odpověď #7 kdy: Březen 04, 2011, 19:59:46 »

Kde se dají blastery koupit
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
blastery
« Odpověď #8 kdy: Březen 05, 2011, 01:45:29 »

Nikde, získáš je v rámci příběhové linie.
IP zaznamenána

Zuran

• Host
blastery
« Odpověď #9 kdy: Březen 05, 2011, 21:40:19 »

Přesně, mečem nebo zpopelněním za 150 je zábavnější, blastery se na pár místech hodí, ale musí je mít celá skupina, aby se projevila rychlost... spíš tam jsou opravdu kvůli ději, když jsem hrál 6ku poprvé tak jsem docela koukal a tak nějak to naznačilo jak to vlastně s MM světem je.. (Planeta opic?:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
blastery
« Odpověď #10 kdy: Březen 06, 2011, 20:23:05 »

Musím říci, že při prvním hraní mm6 mě ty blastery taky překvapily. Trochu to narušilo atmosféru, ale nakonec jsem to akceptoval. Holt pro ty, co předtím hráli předchozí díly, to nebylo nic zvláštního, ale pro ostatní to muselo vypadat přinejmenším podivně. Planeta opic nikoliv, ale Star Trek ano :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Marien

• Mladší člen
  • **
blastery
« Odpověď #11 kdy: Březen 27, 2013, 10:58:04 »

Ani ne tak Star Trek jako spíš Star gate - Atlantis. Když jsem si hru pořídil z ebay v anglickým originále a přečetl manuál s dějovým příběhem, tak je pak vše jasné. Autoři zjevně počítali s tím, že každý si nejdřívě přečte manuál a teprve pak začne hrát. Tento styl, kdy je propojené scifi s fantasy mi připomíná kultovní hru Ambermoon na Amize, která vyšla v 1993 od Thalionu. Třeba se Jon Caneghem nechal inspirovat :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
blastery
« Odpověď #12 kdy: Březen 27, 2013, 12:40:03 »

Blastery nikdy a nikde nepoužívám. Ostatně, co se týče šestky, tak černá magie je v šíření smrti výkonější. Bzum, střepina, s trochou štěstí máte draka na jednu ránu. Se smůlou na dvě.

Navíc černou magii se můžete naučit hned, jak dorazíte do Blackshire a máte na ní prachy.

V sedmičce jsou docela nebezpečný lučištníci, a když máte štěstí na výbušný luky...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
blastery
« Odpověď #13 kdy: Březen 27, 2013, 14:05:48 »

Stargate - Atlantis je už nová záležitost, jednou jsem nějaký díl z podobné, možná i stejné, série viděl a první co mě napadlo ... špatná kopie Star Treku :) Ale to jen tak na okraj :D Otázkou spíš je, zda-li se bavíme o stejném díle hry, já si z manuálu nic o sci-fi nevybavuju.
IP zaznamenána
This is the end ...

Dave_Jame

• Nováček
  • *
blastery
« Odpověď #14 kdy: Březen 30, 2013, 06:48:32 »

Mě fascinuje jak tu někteří lidi "tvrdí" že autoři MaM se nechaly "Inspirovat" Hrou z roku 93, nebo Filmem z roku 94, když jejich první hra vyšla v roce 86/87.
Podle mě je to spíš naopak kdy se například tvůrci SG série mohli velice dobře nechat inspirovat něčím z MaM
IP zaznamenána