Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:29:49
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: blastery  (Přečteno 9570 krát)

Marien

• Mladší člen
  • **
blastery
« Odpověď #15 kdy: Březen 31, 2013, 13:37:23 »

Citace: Dave_Jame
Mě fascinuje jak tu někteří lidi "tvrdí" že autoři MaM se nechaly "Inspirovat" Hrou z roku 93, nebo Filmem z roku 94, když jejich první hra vyšla v roce 86/87.

Větu začínající podřadicí spojkou, zcela určitě nelze chápat jako tvrzení. Vzhledem ke složení poslední věty, je zřejmý ironizující podtext a pro ty méně chápavé, navíc doplněn v duchu moderních zvyklostí smajlíkem. Mě je mimochodem šumák, kdy co vyšlo dříve nebo později. Jsme v hospodě, kde jde o nezávazné tlachání, a tak by to mělo i zůstat. Invektivy jsou zbytečné. Takže přestaňme vytrhávat nesmyslně věty z kontextu a popřejme si raději hezké prožití Velikonočních svátků... :)
IP zaznamenána

schveider

• Nováček
  • *
blastery
« Odpověď #16 kdy: Březen 31, 2013, 23:42:13 »

Yuyana: Jo, ty blastery jsou takova jizva M&M. Spis bych ale videl problem v tom, ze jsou jen tak prilepeny na konec hry. Na druhou stranu kdyby cela hra uz od zacatku stavela na kombinaci moderni technologie/magie, tak by to nevypadalo tak "ïnvazivne" :). Hadam ale, ze tim bychom se dostali k nejaky kombinaci svetu Warhammeru a Duny :).
Jinak to, ze jsou lucistnici s vybusnymi luky nebezpecni souhlasim. Jenze bohuzel i sami sobe :D.

Marien: Damn... takhle dobre znejici steru jsem jeste neslysel. Mam co zlepsovat :D
IP zaznamenána