Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:24:03
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: problem s cestinou  (Přečteno 42382 krát)

Hynnate

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #30 kdy: Leden 29, 2014, 19:24:29 »

Elemir

Tak bohužel nějak se mi to nedaří rozject ....kdyby u toho byl aspon návod na instal :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
problem s cestinou
« Odpověď #31 kdy: Leden 30, 2014, 07:01:23 »

Zkusím na to večer kouknout. Už si to moc nepamatuju, já kdysi používal pro přemapování kláves externí prográmek a tohle jsem snad jen jednou testnul. On se dá ve skutečnosti přímo editovat soubor mm6.ini - sekce [Controls].
IP zaznamenána
This is the end ...

Hynnate

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #32 kdy: Leden 30, 2014, 12:11:45 »

Elemir

V tomhle jsem bohužel, absolutní amatér ..... takže bych ti byl nesmírně vděčný kdyby ses na to kouknul :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
problem s cestinou
« Odpověď #33 kdy: Leden 30, 2014, 13:47:56 »

Normálně si ten prográmek spusť, lépe někde mimo adresáři s hrou. Objeví se ti okno pro zadávání voleb. Postup je pak jednoduchý, první stiskneš původní klávesu, co je ve hře. Potom stiskneš klávesu, kterou má být ta původní nahrazena. Takhle pokračuješ řádek po řádku.

Až budeš hotov, dáš OK. Program vygeneruje soubor mm6.ini s příslušným nastavením. Ten pak už jen stačí nakopírovat do adresáře s hrou.

Pokud už tam náhodou jeden je (netuším, jak je to u téhle verze hry), tak si ten původní otevřeš a nakopíruješ tam jen obsah s přemapovanými klávesami (pozor na to, aby tam už sekce [Controls] nebyla, pak bys kopíroval už jen hodnoty bez toho [Controls]).

Struktura sekce [Controls] v mm6.ini

[Controls]
Key67=86
Key68=70

první hodnota je klíč původní klávesy, druhá je hodnota nové klávesy (ASCII kód).
IP zaznamenána
This is the end ...

Hynnate

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #34 kdy: Leden 30, 2014, 15:13:21 »

Zkusím to jestli to pujde díky :)
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #35 kdy: Leden 30, 2014, 15:19:16 »

Tak bohužel Stem verze to nebere
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
problem s cestinou
« Odpověď #36 kdy: Leden 30, 2014, 15:32:14 »

Hm, zkus na ní nainstalovat GrayFace patch.
IP zaznamenána
This is the end ...

Hynnate

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #37 kdy: Leden 30, 2014, 16:10:18 »

no to mohu zkusit uvidíme jeslti to steam povolí :D
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #38 kdy: Leden 30, 2014, 16:27:06 »

Tak ti líbám ruce, jede vše jak má Hra, patch, čeština i klávesy :D Děkuji mnohokrát
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
problem s cestinou
« Odpověď #39 kdy: Leden 30, 2014, 18:50:35 »

Není zač, mě pak jen napadlo, že to má Sergej možná navázaný na patch.
IP zaznamenána
This is the end ...

Hynnate

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #40 kdy: Leden 30, 2014, 19:28:12 »

I tak moc děkuji za pomoc :)
IP zaznamenána

bubushow

• Nováček
  • *
problem s cestinou
« Odpověď #41 kdy: Březen 04, 2014, 10:40:15 »

Nu, i já se přidám s MM6. Právě jsem zkoušel tu verzi co vyšla na Uplay, ale nemůžu do ní pod Win 7 dostat češtinu. Mám všechny verze od 1.1 po 1.3, ale žádná se mi na to nedaří aplikovat.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
problem s cestinou
« Odpověď #42 kdy: Březen 04, 2014, 11:41:59 »

Nainstaluj GrayFace patch.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
problem s cestinou
« Odpověď #43 kdy: Září 04, 2014, 13:54:29 »

Zdravím všechny, ať jsem hledal jak chtěl, tak jsem tady v této sekci nenašel absolutně žádnou stopu po řešení problémů s aplikováním češtiny do MM6, která vyšla spolu s MM10 deluxe edicí hry (konkrétně přímo na Uplay).

Ať dělám, co dělám, tak problém přetrvává: Na konci instalace češtiny to vypíše prostě chybovou hlášku ERROR: Nepodařilo se přejmenovat dočasný soubor > instalace nebyla dokončena (klasika). Na PC mám W8.

Nějaké nápady a řešení tohoto problému? Žádný patch tento problém neřeší, tím jsem si jist, však jsem to zkoušel :)

Zřejmě se jedná o nějakým způsobem upravenou hru a nechce si nechat přepsat jazyk mrška :)
Osobně mám doma origošku z Levelu (kterou oceňuji hlavně pro soundtrack). Tam samozřejmě vše funguje a jede, jak má.

Pokud má někdo nějaké řešení a nápad, sem s ním. Poslední možnost zbývá nainstalovaním hry na druhé PC a pokus o zkopírování datových počeštělých souborů, což je asi nejsnadnější druhotná možnost.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
problem s cestinou
« Odpověď #44 kdy: Září 04, 2014, 17:47:42 »

Ahoj, někde jsme to tu už řešili, ale už si nevzpomenu kde :) Mám pocit, že jsem tam odkazoval právě na počeštěné datové soubory, takže jsi byl na správné cestě, kdyžtak je najdeš zde.

Vlastně ono šlo asi o Steam verzi, ale mělo by to být funkční v obou případech. Problém je v kontrole souborů, co si tihle klienti dělají.
IP zaznamenána
This is the end ...