Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:40:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM9  (Přečteno 17878 krát)

Luk

• Host
MM9
« Odpověď #30 kdy: Červenec 12, 2011, 22:31:53 »

Díky za rychlou odpověď, možná ho za nějakej čas zkusím dát, už mi zbývá jen ten poslední úkol a tak si ho nechávám, ale od tý doby co jsem sem psal mi můj lich postoupil snad o 50 levelů a ostatní postavy asi o 20 tak by to mohlo jít. A ještě mám připomínku k černým truhlám, jestli jsem to teda dobře pochopil... na cvičišti a v dračím doupěti je možné vzít víc artefaktů, po nějaký době jsem zašel na cvičiště a černá truhla byla opět plná, ale chvíli to tam trvá, u dračího doupěte stačí dojít dovnitř a pak zase ven, hned potom když se de znovu dovnitř tak jsou truhly plný.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #31 kdy: Červenec 15, 2011, 11:07:03 »

Ty černé truhly jsou celkem zajímavá věc. Hra je natolik prošpikována bugy, že v tomhle jsme se s ostatními dlouho rozcházeli. Já mám "bohužel" tu smůlu, že jsem sám na žádný zásadní bug nikdy nenarazil (vyjma tedy těch pár savů, co mi byly poslány), takže se mi hra chová poměrně standardně.

Každopádně normální chování černé truhly je takové, že v ní najdeš náhodně generovaný artefakt a jakmile ho vezmeš a hru uložíš, zapíše se o tom do savu záznam. Při každém dalším respawnu a otevření truhly už v ní poté žádný artefakt nebude. Když však uděláš save ještě před prvním otevřením truhly a pak ji teprve otevřeš, můžeš si vhodný artefakt "nalistovat". Prostě když se ti artefakt nelíbí, tak nahraješ pozici znovu a podíváš se, co se změnilo. Až budeš spokojen, tak teprve hru uložíš i s artefaktem. V principu tedy získáš jen jeden artefakt z černé truhly, výhoda je jen v té možnosti si "vybrat".
IP zaznamenána
This is the end ...

Luk

• Host
MM9
« Odpověď #32 kdy: Červenec 15, 2011, 21:43:05 »

No, tak teď jsem na tom asi taky tak, chodím si do doupěte pro artefakty, mohl sem jich nasbírat tak dobrejch 20, paladin už má skoro plnej set a najednou už jsou v truhlách jen peníze, no tak co to je?
IP zaznamenána

Hurakan

• Host
MM9
« Odpověď #33 kdy: Červenec 16, 2012, 09:58:58 »

Zdravím, v MM9 som urobil quest na postup na križiaka (vytrepať chuligánov a vrátiť veci dedinčanom). Zadávajúce NPC v kostole  po splnení Q povedalo, že paráda. Teda splnil som prestupák a v denníku úspechov mám zapísané, že som získal postup na križiaka. Lenže nič sa nestalo stále som bojovník, nebola ani možnosť ktorú postavu chcem zvoliť na križiaka, jednoducho nič. A zadávajúce NPC nemá v komunikácii žiadnu ponuku postupu. A k tomu má toto NPC učiť aj expertne meč, čo taktiež nemá v ponuke. Tak je to bug? alebo pre postup treba ešte dačo dade kliknúť? Po minulé diely MM po splnení prestupového Q a navšťívení zadávajúceho NPC išlo povýšenie hneď. Za odpoveď predom ďakujem.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #34 kdy: Červenec 16, 2012, 18:43:43 »

Ahoj, obávám se, že jsi se zapoměl zapsat nejprve jako kandidát. Ono před nebo při zadání questu je potřeba nejprve určit postavy, kterých se povýšení bude týkat. Po splnění úkolu jsou pak tyto postavy teprve povýšeny. Pokud nikdo kandidátem nebyl, nebude taky nikdo povýšen.
IP zaznamenána
This is the end ...

Hurakan

• Host
MM9
« Odpověď #35 kdy: Červenec 16, 2012, 20:11:00 »

Jj akurát pri ďalšom postupe (liečitel) som to už dal správne. No nič postava bude gladiátor. Ešte raz ďakujem ;-)
IP zaznamenána

HansFraj

• Host
MM9
« Odpověď #36 kdy: Březen 12, 2013, 14:27:15 »

Citace: Bloodyfang
Zdravím,mám menší problém v Anskramské tvrzi. Podařilo se mi zničit všechny impí portály, dveře se také pohybují, jak mají, ale bohužel nevyjel žádný výtah s hlavním impem a vojáky :( Několikrát jsem celou tvrz prohledal, vyzkoušel co šlo, ale výtah nikde :( Pokud vás napadne čím by to mohlo být, prosím napište.Díky za pomoc

Ahoj, také se mi tento bug stal. Nevím co přesně pomohlo ale udělal jsem to tak že jsem odešel z tvrze, uložil hru, smazal všechny minisejvy tvrze a nakonec nešel dovnitř spodním vchodem ale vstoupil jsem tím horním na ochozu. Vše fungovalo dobře a boss se oběvil.
IP zaznamenána