Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:39:36
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM9  (Přečteno 17858 krát)

Maggie

• Host
MM9
« Odpověď #15 kdy: Leden 28, 2011, 18:20:12 »

Tak už je to dobrý:) Sice nevím, jestli pomohl patch 1.3 a nebo hrát to znovu od začátku protože jsem zkusila obojí najednou, každopádně, už to funguje jak má:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #16 kdy: Leden 30, 2011, 03:08:22 »

Patch 1.3 toho opravuje celkem dost, ale všemocný bohužel neni. Kdyžtak dej vědět, kdyby se obejevily další potíže. Někdy podezřívám jako příčinu problémů samotný formát uložení dat hry, který dle mého snadno "poškoditelný".
IP zaznamenána
This is the end ...

Maggie

• Host
MM9
« Odpověď #17 kdy: Únor 02, 2011, 18:52:36 »

Zdravím, tak mám další problém:( Týká se to úkolu se sabotáží Anskramské tvrze. Nejde se do ní totiž dostat, ta prasklina ve zdi se zase uzavřela, ale už nejde rozbít. Nainstalovala jsem další patch 1.3a, ale nepomohlo to (a myslím, že na těch stránkách TELP ani nepsali, že by to mělo pomoct, ale aspoň jsem to zkusila...). Ta tvrz bude nějaká prokletá...
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
MM9
« Odpověď #18 kdy: Únor 02, 2011, 21:21:36 »

A proč tam vlastně potřebuješ chodit víckrát?
IP zaznamenána

Maggie

• Host
MM9
« Odpověď #19 kdy: Únor 03, 2011, 09:08:03 »

To nemusím chodit dovnitř kvůli té sabotáži? Tím by se celý problém vyřešil:)
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
MM9
« Odpověď #20 kdy: Únor 03, 2011, 15:18:49 »

Já už si MM9 moc nepamatuji, ale jestli tě tam vedou dva různé úkoly není možné si je nejdříve nechat oba zadat a až pak tam jít?
IP zaznamenána

Maggie

• Host
MM9
« Odpověď #21 kdy: Únor 03, 2011, 15:48:34 »

Právě tohle jsem nedomyslela, nechala jsem si zadat první úkol a už při něm jsem musela cestou nazpět seskakovat z hradeb, protože se ta trhlina ve zdi zavřela a nešla rozbít. No a pak jsem se ve hře trochu posunula dál a zjistila jsem, že tam musím jít znova. Asi začnu dopředu číst návody....
IP zaznamenána

Maggie

• Host
MM9
« Odpověď #22 kdy: Únor 04, 2011, 16:21:49 »

Tak nakonec pomohlo, když jsem vymazala pár minisavů
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #23 kdy: Únor 04, 2011, 19:16:09 »

To je dobře, to je věc, která na řadu problémů zabere :) Každopádně do tvrze jde dokonce seskočit z přilehlého "kopce". Chce to dost sebezapření, ale od Sturmfordu jde vyléz nahoru do "hor" a postupně se dopracovat až k tvrzi. Odtud je možné seskočit na věž.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
MM9
« Odpověď #24 kdy: Březen 03, 2011, 21:18:08 »

Zdravím,
mám trochu problémy při procházení Temného průchodu. Došla jsem až ke vchodu do bazénku ale nejde mi vejít dovnitř. Zkoušela jsem všechno ale pořád to nejde. Poradíte někdo?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #25 kdy: Březen 06, 2011, 20:26:52 »

Ahoj, je třeba to zkoušet, ono to nejde napoprvé. Každopádně vřele doporučuju patche.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
MM9
« Odpověď #26 kdy: Březen 07, 2011, 17:11:44 »

Ahoj. Mám vyhrát všechny soutěže v thingu ve Thjorgardu. Je to úkol zadaný bábou z Ostrova popela, která se zjeví na válečné poradě u Kiry chladné ve Tronhejmu. A nechápu jak vyhrát ve stanu  kde mám zasáhnou 8 a více hus. Díky pokud je na to něco.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #27 kdy: Březen 07, 2011, 18:54:49 »

Ahoj a střílíš husy mezerníkem?
IP zaznamenána
This is the end ...

Luk

• Host
MM9
« Odpověď #28 kdy: Červenec 11, 2011, 19:44:38 »

Zdravím, nevím jestli sem furt lidi chodí, ale chtěl bych vědět, jak jste zabili draka, popřípadě na jakým levelu, já jsem zhruba na 40, všechny postavy povýšený, ale zkoušel sem ho dát a zdá se mi to nereálný, kouzla, která by mi mohla pomoct, zdá se nefungujou a moje postavy dostanou 2 zásahy a ležej, předem díky
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #29 kdy: Červenec 12, 2011, 19:27:02 »

Ahoj, reálně ne (tedy chtěl jsem říci v ostré hře). Při tréninku s editorem se ukázalo, že to nemožné neni, ale vyžaduje to docela dobrou koordinaci kouzlení. Sice je možné ve hře využít bugu s Dnem Bohů, ale to neni ono ;) V principu je potřeba mít kouzelníka s dostatečnou úrovní magie pro Toxický mrak a ten na něj chrlit o 106. Zabírá i draka proklít a hlavně na družinu zakouzlit ochrany, poté jsou zranění od něj opravdu minimální. Jakmile dojde mana apod., zakouzlí se Den Bohů (1x dle pravidel) a k vítezství je už jen kousek. S dvěma mágy to musí být celkem hračka. Na férovku jsem to nezvládl ani s družinou s levelem přes 50 :) Při použití kouzel jsem to zas neodhadl časově, nejspíše stres z toho, že tentokrát je to naostro ... ale při další hře už si ho určitě vychutnám :D
IP zaznamenána
This is the end ...