Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:48:28
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM9  (Přečteno 17879 krát)

Návštěvník

• Host
MM9
« kdy: Leden 26, 2009, 20:28:07 »

Kde jsou tlačítka v postraních místnostech ve tvrzi pro otevření dveří. Nejsou vidět už tam mačkám kde co a nic mi je neotvírá. :-(
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
MM9
« Odpověď #1 kdy: Leden 27, 2009, 22:12:55 »

Citace: Návštěvník
Kde jsou tlačítka v postraních místnostech ve tvrzi pro otevření dveří. Nejsou vidět už tam mačkám kde co a nic mi je neotvírá. :-(

Jestli to nevíš, tak v MM9 je spousta dungeonů s tlačítky. Jak mám vědět, který myslíš?
IP zaznamenána

honbri

• Host
MM9
« Odpověď #2 kdy: Únor 22, 2009, 21:36:56 »

Jelikož to je asi na začátku, jedná se zřejmě o tvrz s impy ve Sturmfordu? Páky jsou v místnostech na stěnách přímo naproti vstupům (chodbičkám). Místnosti jsou z obou stran před velkými dvojitými zasunovacími dveřmi v prostřední velké místnosti (hale).
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
MM9
« Odpověď #3 kdy: Únor 26, 2009, 20:32:04 »

Ja je taky nemuzu najit...nemuze to byt nejaky bug?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #4 kdy: Únor 27, 2009, 10:43:24 »

Pošli mi na mail save z toho místa a já se podívám.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
MM9
« Odpověď #5 kdy: Březen 07, 2010, 11:31:00 »

mám totožný problém....jsem tam a proklikal sem celý obvod postraních místností v anarmské tvrzi.....impov sou mrtvý,ale nic tam neni....
IP zaznamenána

Menion

• Host
MM9
« Odpověď #6 kdy: Červenec 14, 2010, 22:03:16 »

Dobrý den, Mám stejný problém, vytloukla jsem Impy, ale páky v postranních místnostech nejsou. Je tam chyba?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #7 kdy: Září 19, 2010, 08:50:43 »

Je to docela zajímavý problém, který se tu po několik let objevuje. Zkuste mi poslat save z tý tvrze emailem.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
MM9
« Odpověď #8 kdy: Listopad 04, 2010, 15:21:04 »

Mám problém nainstaloval jsem mam 9 hra slape ale kousne se mi obraz vždy když se nahrava prostředí.Zvuk jde jen nezmizi nahravani nevite někdo co stim?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #9 kdy: Listopad 05, 2010, 19:46:09 »

Přikládám text jednoho staršího příspěvku, kde autor popisuje řešení:

"Ja mam na notasovi visty a akorat mi dela problem loading, pri nem se mi rozjede zvuk uz, ale pritom mam stale obrazovku loadingu, tak to shodim do windousu a zase zpatky a hele, uz mam nahozenej obraz, ale tohle delat pri kazdym loadingu je vopruz."
IP zaznamenána
This is the end ...

Bloodyfang

• Host
MM9
« Odpověď #10 kdy: Leden 09, 2011, 14:53:07 »

Zdravím,
mám menší problém v Anskramské tvrzi. Podařilo se mi zničit všechny impí portály, dveře se také pohybují, jak mají, ale bohužel nevyjel žádný výtah s hlavním impem a vojáky :( Několikrát jsem celou tvrz prohledal, vyzkoušel co šlo, ale výtah nikde :( Pokud vás napadne čím by to mohlo být, prosím napište.
Díky za pomoc
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9
« Odpověď #11 kdy: Leden 10, 2011, 08:36:58 »

Jako obvykle, buďto to zahrát znovu z předchozího save, nebo poslat předchozí save (v horším případě i ten současný) ke mě. Další možnost je pročistit adresář minisaves (popis je v článku Řešení problému s ukradeným Thjoradem)
IP zaznamenána
This is the end ...

Bloodyfang

• Host
MM9
« Odpověď #12 kdy: Leden 17, 2011, 16:16:42 »

Díky za radu,
nakonec jsem to vyřešil novou hrou s novou družinou. Protože to bylo na začátku hry, tak mi to netrvalo moc dlouho se sem dostat. S touto družinou už bylo vše ok a úkol se mi podařilo splnit :)
IP zaznamenána

Maggie

• Host
MM9
« Odpověď #13 kdy: Leden 25, 2011, 21:11:33 »

Zdravím,
mám stejný problém jako Bloodyfang. Navíc jsem si všimla, že po vyčištění té tvrze mi v jedné oblasti (částečně v místnosti s impím portálem na JV a v té chodbě vedle vlevo) nesvítí světlo v pravém horním rohu obrazovky zeleně ale žlutě, a přitom tam žádní impové ani ti brouci nejsou, leda že by byli neviditelní. Protože jsem si před vstupem do tvrze hru uložila, nahrála jsem si ten save znovu, ale je to pořád stejné. Nevíte někdo, co se s tím dá dělat?
IP zaznamenána

Maggie

• Host
MM9
« Odpověď #14 kdy: Leden 26, 2011, 20:02:57 »

Ještě jednou zdravím,
zjistila jsem, že v Anskramské tvrzi mi ten žlutý semafor svítí na dvou různých místech, tak nevím, čím to je, ale tuším, že bude řešení toho problému asi někde jinde. Potkal mě další problém: nejde mi odejít z té tvrze jinak než skokem z hradby, což by nevadilo, ale nedá se tam dostat podruhé, protože vstup se zase uzavřel a už nejde rozbít. Zkusím zahrát znovu celou hru, doufám, že to pomůže.
IP zaznamenána