I na začátku jsou lepší ti druidy, co prskají na vše, neboť k těm se díky tomu nic nepřiblíží. Člověk nemusí nikam chodit a hrát to jinak, než jak by měl. Snad až na odskok do hradu Ironfist kvůli lukům.
Já první rozehrávku nedohrál a to jsem měl "doporučenou" partu. Ale asi v polovině jsem zjistil, že rytíř nebo paladin (už nevím, kterého jsem měl) je v partě na nic.
Ale zase při té sólo hře za rytíře mě překvapilo, že jsem to vcelku dával bez nějakých větších potíží, jasně titány a vlkodlaky jsem musel zabít až blastrem a kvůli některým potvorám získat předměty poskytující imunitu, největší vítr jsem tak měl ze spekter, ale ty mi životy na ránu nevysály ani jednou a jinak to bylo vcelku v klidu. Čekal jsem, že to bude mnohem horší. Otravné tedy byly ještě létající potvory. Hlavně létající oči v Darkmooru, to byl asi nejotravnější průchod tohoto hradu za všechny hry, co jsem to hrál.
Potíž u 6ky je trochu i v tom, že luky nejsou příliš silné, sice jsou hodně užitečné, ale nějakou silnější potvoru s nimi zabít je dost složité.