Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:35:07
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: (Elemir) - Arx Fatalis  (Přečteno 9892 krát)

Ivan

• Zasloužilý člen
Re:(Elemir) - Arx Fatalis
« Odpověď #15 kdy: Leden 31, 2026, 20:44:38 »

Tak já tam vlastně taky s nikým nediskutuji, ale mám to jako takovou svoji databázi her, co mám rozehráno, co vyhlížet a tak. Občas tam někdo hodí třeba zajímavej odkaz, jako naposled na dokument o vývoji Original War, který by mě ani nenapadlo samotnýho hledat..
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #16 kdy: Leden 31, 2026, 21:27:27 »

Hele, to bych tomu neupíral, ale já raději o těch hrách i diskutuji. Pro mě čistá databáze význam nemá a pokud jde o nové hry, tak jsem o ně už ztratil zájem. V tomhle ohledu jsem natolik úzce zaměřený, že už asi není nic, co by mě ještě oslovilo nebo kvůli čemu bych chtěl upgradovat počítač. Ne, že bych DH nenavštěvoval nebo jí občas nepoužíval jako zdroj, ale to je jediné využití, které pro mě DH má.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #17 kdy: Únor 03, 2026, 12:01:08 »

Asi se na mě usmálo štěstí a před chvilkou jsem zcela nečekaně na eBay objevil krabičku ... na nic jsem nečekal a odklikl to :D. Prodejce sice psal, že je to "jen" Good stav, ale vzhledem k vzácnosti kompletu jsem byl ochotný klidně slevit. Podle fotek mi to přišlo v pohodě a i s dopravou jsem se vešel pod 1000 Kč. Pravda, je vidět, že jde o malou krabičku, které tehdy začaly pomalu vytěsňovat klasické big boxy, ale pořád je to plnohodnotná krabička.

Tím pádem se mi podařilo celou linku Ultima Underworld I/II - (Stonekeep a Anvil of Dawn) - Arx Fatalis zkompletovat.
IP zaznamenána
This is the end ...