Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:35:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: (Elemir) - Moonshades  (Přečteno 23126 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re: (Elemir) - Moonshades
« Odpověď #30 kdy: Duben 19, 2021, 22:39:07 »

Nemám, zatím jsem zkoušel jen průzkumný nástřel a z toho mi vypadl Moonshades. Jinak mám samozřejmě v plánu TES: Blades, což jsem si tak trochu přál i zkusit a pak mobilní Diablo. Našel jsem i další analogy Heroes, ale recenze nejsou moc přívětivé (pay to play apod.), tedy až na ten počin od JVC, ale název si teď nevybavuju. Zkusit bych chtěl i Legend of Grimrock. Bohužel je to moc neprobádané pole, takže taky tápu.
IP zaznamenána
This is the end ...

jvempire

• Nováček
  • *
« Odpověď #31 kdy: Duben 20, 2021, 12:07:43 »

No vidíš, Blades jsem také chtěl zkusit.

Akorát jsem doprošel Maze of the Damned. Ten design dungeonů je na mobilní hru opravdu slušný. Nic extra náročného, ale hraje se to dobře. Jen občas to zkoušení předmětů... Tady třeba socha otevírající mříž, zkoušel jsem asi 20 předmětů než to klaplo. Docela fajn je i ta karetní minihra.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #32 kdy: Duben 21, 2021, 14:08:03 »

Některé věci by mohli být ve hře vysvětleny, já si zprvu všechny ty sochy spojil v jeden úkol a až dál od Maze of Damned mi to začalo být celé divné. Hned té první soše ve hře jsem totiž zkoušel cpát vše možné, ale krom zbraní a zbrojí, protože to mi přišlo nepravděpodobné, takže až socha s pentagramem mi osvětlila, že to bude celkově sloužit k něčemu jinému. To mě na hře přišlo jako nejméně intuitivní. Plus mi tedy ještě chvilku unikala práce s artefakty.

V rámci nekrokovacích dungeonů jsem včera narazil na Good Old Dungeon, což je další Unity assetovka, která má tentokrát evokovat Ultimu Underworld, ale moc mě to nenadchlo. Blades mi jinak bohužel v LDPlayeru nejdou nainstalovat, budu muset zkusit jiný emulátor.
IP zaznamenána
This is the end ...

jvempire

• Nováček
  • *
« Odpověď #33 kdy: Květen 01, 2021, 21:10:53 »

Už je k dispozici aktualizace s novým obsahem. Zdá se, že je toho docela dost.
IP zaznamenána

UsefulLuck407

• Nováček
  • *
« Odpověď #34 kdy: Prosinec 19, 2023, 12:51:00 »

Zdar, celkem pěkně komplexní recenze. Jen mě překvapilo tvoje stěžování na grind a nefunkčnost schopností. Po vylepšení se naopak stávají velice silnými a mají podstatný vliv na velikost poškození. Grind není potřeba, a když už, tak jde velmi rychle. Klobouk dolů před vývojářem, který do hry přidal spousty návrhů od hráčů. Jako jedna z mále her má hra i dobrý support na discordu.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #35 kdy: Prosinec 19, 2023, 16:32:35 »

Ahoj, zápisek popisuje více jak dva roky starý stav hry. Je klidně možné, že autor vyslyšel komunitu a plno věcí změnil, ale já Moonshades od té doby nespustil a ani to nesleduju.
IP zaznamenána
This is the end ...