Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 13:17:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: The Sims 4  (Přečteno 9422 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:The Sims 4
« Odpověď #15 kdy: Srpen 20, 2022, 22:11:16 »

Ale dost o nudnejch záležitostech! Pojďme se podívat, co se dělo během několika posledních patchů :-D.

Takže. Oh bože, kde začít.
Hra představila sexuální orientace. Který... eee, nefungujou jak maj. Taky maj simáci k dispozici appku na randění. Která... taky nefungovala jak má. Pak tu máme touhy a strachy. Ano, ano, nefungujou. A teď to všechno posčítejte dohromady.

Zkusmo jsem udělala uplně novýho simáka, a nastavila ho jako gaye. Když máme ty sexuální orientace, že? pojďme to zkusit. Jeho touha? Pozvat Katrin na rande. To může bejt... komplikovaný, protože (jak jste možná sami poznali) Katrin je žena. Jeho druhá touha byla bejt zlej na dítě. Protože nemá rád děti. Takže jsem mu nesplnila ani jednu, a po nějaký době byl z toho chlapec tak neskutečně naštvanej, že tři hodiny odmítal dělat cokoliv a jen trucoval. Tři hodiny.

Řikám si, oh bože. Děje se to i jinejm lidem, nebo je chyba v mejch módech? Vydala jsem se na internet na průzkum a zjistila, že situace je DRAMATICKY horší :-D. Simáci ostatních lidí měli potřebu zvát na rande svoje příbuzný. Můj nově založenej hoch naštěstí žádný neměl, takže v tomhle ohledu uhnul kulce. Učitelky zvaly na rande středoškoláky. Prostě chaos a každej s každym. Nazvala bych to sexuální dezorientací.

Pak je tu samozřejmě otázka stárnutí. Můj čerstvě založenej simák... opět uhnul kulce, protože ho mám vypnutý, ale i tam má metr na maximu (ten metr by se neměl hejbat, když je vypnutej). To proto, že při každym načtení nebo vylezení z úpravy postavy dostali simáci s dlouhym životem háhodně nějakej věk navíc. Ti s krátkym životem prej někdy naopak mládnuli, což... neni nutně lepší.

Postavy začaly všude (všude) vytahovat mobily, což spoustu lidí sere (tohle se nedá říct slušně). Mě taky. Je to neskutečně rušivý, když postava 50% času čumí do mobilu. Dokonce i vlkodlaci, který normálně běhaj po čtyřech, tak jako divně hopkaj, aby mohli čumět do mobilu. Doufám, že to autoři přehodnotěj, nebo to někdo odmóduje.

Hra má novej skill na sex. Jako všechny skilly, i tenhle se dá naučit ve škole. A teď nemluvim o situaci, kdy vás učitelka pozve na rande.

Taky se nedá nechat postavám svobodnou vůli, protože z nějakýho důvodu nonstop zkoumaj zahradu. Musela jsem jim tu akci zakázat módem, což bohužel znamená, že je hlídání zahrady na mě. Když už jsem byla u toho tak jsem jim zakázala další věci. Snad se to brzo vyřeší, hlavně že už netrávěj deset minut zaseknutý o schránku.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:The Sims 4
« Odpověď #16 kdy: Srpen 20, 2022, 22:37:49 »

Ale sakra už s těma mobilama :-D. Teď si přišla smrtka pro mojí krávu. Já... já nemám slov.
20220820213416_1.jpg
* 20220820213416_1.jpg (100.29 kB. 942x614 - prohlédnuto 519 krát.)

Podotýkám, že kráva měla taky vypnutý stárnutí.
IP zaznamenána