Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:10:17
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM8 Artefakt v Escatonově krystalu  (Přečteno 16206 krát)

tono

• Zasloužilý člen
Re:MM8 Artefakt v Escatonově krystalu
« Odpověď #30 kdy: Březen 18, 2018, 20:34:30 »

Mě speedruny nelákaj, ale bratr to z nějakýho důvodu udělal.

Celkom slušné akurát pravdepodobne vynechal vedľajšie questy.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #31 kdy: Březen 18, 2018, 21:16:57 »

Tak u speedrunu se vedlejší úkoly neřeší nikdy, nicméně tam jde o to, za jak dlouho to dohrál reálného času, nikoliv herního času, tedy z těch screenů to není příliš jasné :). Udivuje mě třeba, že jsou postavy na 1 úrovni, ve speedrunu bych naopak se snažil je nabušit, aby měli postup snadnější.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #32 kdy: Březen 18, 2018, 22:16:47 »

tak u osmičky je to víceméně jedno když si tam pak nahážeš lvl 50 postavy :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #33 kdy: Březen 18, 2018, 22:34:36 »

Obávám se že to dal velmi rychle i v reálnym čase, vlastně jen najmete cauri na neviditelnost, oběháte roviny a projdete osvobodit ty týpky. Celá hra se komplet obejde včetně tutorialu. Když seberete srdce rovin a donesete je do domku, tak vám to automaticky dá klíč bez ohledu na to v jaký fázi děje jste.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #34 kdy: Březen 19, 2018, 07:15:32 »

Tak u speedrunu se vedlejší úkoly neřeší nikdy, nicméně tam jde o to, za jak dlouho to dohrál reálného času, nikoliv herního času, tedy z těch screenů to není příliš jasné :). Udivuje mě třeba, že jsou postavy na 1 úrovni, ve speedrunu bych naopak se snažil je nabušit, aby měli postup snadnější.

Vlastne áno, máš pravdu. Já som to hral na výšku skóre a nie na reálny čas.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #35 kdy: Březen 19, 2018, 07:18:26 »

Když seberete srdce rovin a donesete je do domku, tak vám to automaticky dá klíč bez ohledu na to v jaký fázi děje jste.

Videl som to youtube, smutné.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #36 kdy: Březen 19, 2018, 10:57:16 »

No když tohle někoho baví..
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #37 kdy: Březen 19, 2018, 10:59:48 »

Myslím, že MM obecně není příliš dobrá hra na tydle styly hry, jako je speedrun a podobně (hlavně kvůli velkému prvku náhody, co ve hře je). Ale nejsem si jistý, jestli to s tím klíčem není spíše už bug hry, pak by se to asi ve speedrunu dělat nemělo. Ono hlavní úkoly se obejít dají, ale nemělo by to být skrz bugy či chyby. Tedy jestli jsem to dobře pochopil. Já to nikdy nezkoušel a ani mě to nelákalo.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #38 kdy: Březen 19, 2018, 11:31:03 »

Jednou tu byl topik, o speedrunu z MM6. To obejití úkolu v MM8, my připadá stále nic, o proti tomu, když někdo celou hru projde v "podlaze".
« Poslední změna: Březen 19, 2018, 12:53:23 od veka »
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #39 kdy: Březen 19, 2018, 14:39:45 »

Podle mě na speedrun není vhodná žádná hra. Napada mě jediná otázka pro hrání speedrunu.

Proč?
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #40 kdy: Březen 19, 2018, 15:30:02 »

Tak ono to vyžaduje opravdu perfektní znalost té hry a umět si to naplánovat opravdu krok po kroku a pak to i zrealizovat, vyřešit všechny problémy, které souvisí s nízkým levelem, nedostatkem věcí, peněz atd. Jenže to vyžaduje, aby ve hře ten prvek náhody nebyl tak velký (aby sis to mohl naplánovat). Rozhodně je to ale zajímavý způsob, jak hru dohrát u některých her. Samozřejmě to budeš dělat až když hru již dohraješ milionkrát a už pro tebe není v ničem výzva, nebo tě nemůže už ničím překvapit. Už o tom tady byla řeč dřív, třeba hra gothic/gothic2av  tomhle byla skvělá a hrozně mě bavilo to takto zkoušet vymýšlet. Byl to úplně jiný zážitek a úplně jiný způsob, jak jsem vždycky hru hrál.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #41 kdy: Březen 19, 2018, 17:01:09 »

Tak zrovna prvek náhody neni při tomhle stylu hry problém. Jediný co potřebuješ je aby měli v obchodě ty správný kouzla.

Ono když to využívání chyb má míru, tak mi to nevadí. Jedna drobná nedomyšlenost je skutečně něco jinýho než se brodit texturou celou hru. Pokud to někoho baví, jako ať se brodí, ať si to klidně dává na youtube, ale nesmí čekat že to na někoho udělá dojem.

No, já hraju osmičku zásadně velmi poctivě a zpravidla sólo, nerada hraju cokoliv na rychlost.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #42 kdy: Březen 19, 2018, 17:28:48 »

Podle mě na speedrun není vhodná žádná hra. Napada mě jediná otázka pro hrání speedrunu.
Proč?

Pôvodne speedrun robili hráči čo mali hru toľkokrát prejdenú že by ju dokázali prejsť aj zo zavretými očami. Lenže takto poznať každú hru niečo trvá a youtube nepočká. Preto dnes nájdeš "speedrun" kde hráči prechádzajú stenami alebo majú pred-pripravené save.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #43 kdy: Březen 19, 2018, 20:48:57 »

Máte, prosím vás, někdo zkušenost s MM6 a 7 na androidu? Vím, že je tu sekce s kompletním návodem, mě spíše zajímá jak se to ovládá(myslím komfort) a jestli to třeba nepadá.
IP zaznamenána