Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:40:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7

Autor Téma: MM7 Parta  (Přečteno 28346 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:MM7 Parta
« Odpověď #75 kdy: Březen 19, 2018, 22:14:07 »

Já se sem jen na moment vrátim protože jsme tu mluvili o posilování postav alchemkou X magií. Napadlo mě, že bych sem mohla jen tak pro zajímavost poslat 60 bodů granda s bílou magií, aby bylo vidět to maximum, který jde z magie vytáhnout. Sice je to osmička (můj solo klerik), ale ono to funguje stejně. Jasně, sto levelů je při běžný hře nedosažitelnejch, i můj solo lučištník to vytáhnul jen na 88, ale já to teď loadla a upřímně jsem se pobavila při pohledu na ty bojový statistiky. Prostě bílá magie udělá z čehokoliv sekačku na trávu. Prakticky nedotknutelnou sekačku na trávu.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #76 kdy: Březen 20, 2018, 05:54:41 »

Řekl bych, téměř nesmrtelný klerik.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #77 kdy: Březen 20, 2018, 06:08:16 »

Magií je skoro nezranitelná, je to jedna ze dvou mejch postav schopnejch naběhnout do toho chumlu na začátku roviny ohně a přežít. Silný fyzický útočníci maj šanci, takový ty růžový parchanti na kolečkách v rovině země jí sešrotujou. Ty ustojí jen rytíř případně minotaurus, pokud ví co dělá.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #78 kdy: Březen 20, 2018, 06:12:54 »

Je vidět, že jsi si s tím opravdu vyhrála Yuyano, klobouk dolů. Právě jsi mě přemluvila a příští MM8 zkusím sólo.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #79 kdy: Březen 20, 2018, 06:40:01 »

Klidně zkus, ale pak mě neproklínej :-p.

Klerik má velkou výhodu že je absolutně nezávislej na tom, co mu padne za artefakty (samozřejmě bonus k magii světla je bomba nález), takže je velmi vhodnej pro lidi neochotný něco loadovat. Zbraň s vysávánim života je celkem klíčová věc pro všechno krom licha, ale klerik se bez ní obejde nejsnáz (navíc jde udělat pomocí licha co se přidá po potopení flotily, což neni 100% sólový, ale rozhodně to neni spolíhání na náhodu).
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #80 kdy: Březen 20, 2018, 06:49:32 »

Všechny 3 díly, jsem dohrál již několikrát a tak je čas začít trošku experimentovat.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #81 kdy: Březen 20, 2018, 11:09:11 »

Prostě bílá magie udělá z čehokoliv sekačku na trávu. Prakticky nedotknutelnou sekačku na trávu.

No v MM6 v takom hrade Darkmoor by ti to platné moc nebolo  :)
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #82 kdy: Březen 20, 2018, 12:34:44 »

No tak skromný dotaz k Yuyaně. Jak pak to, že tvůj klerik - sekačka, má dvakrát vyšší intelekt než personalitku ?? Není personalitka pro klerika to hlavní na manu ??
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #83 kdy: Březen 20, 2018, 17:30:58 »

Tono: V šestce má můj klerik černou magii, takže ta sekačka furt platí :-p.

L. Owl: Má, no. To dělaj artefakty co má na sobě. Je to uplně jedno, nedostatkem many netrpí. Čim vyšší stat, tim menší efekt, takže nad určitou úroveň na tom prakticky nezáleží. Když vemeš kolik mu dává den bohů, tak má statů dost.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #84 kdy: Březen 20, 2018, 17:59:09 »

Yuyano, prosím tě určitě potom začnu MM8. S jakou postavou je to asi nejjednodušší na sólování.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #85 kdy: Březen 20, 2018, 18:07:13 »

Každá má plusy a mínusy, vyhni se trollovi a minotaurovi. Snaž se dostat co nejvíc prstenů rovin a za rytíře doporučuju dostat ze stromu v Ravenshore zabijáka duše. Pak je asi nejjednodušší ten rytíř :-p. Vem si za co umíš, co tě baví.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #86 kdy: Březen 20, 2018, 19:00:53 »

No, je to těžké rozhodování, promyslím to každopádně děkuji za tip.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #87 kdy: Březen 20, 2018, 21:15:46 »

Já už si nějak nedokážu představit, že bych to šla s plnou partou, snad krom licha a draků. Lich to má velkou část hry jednodušší ve skupině, protože je takovej křehkej a útočí magií. Dokonce už ani neobcházim tutorial abych nahnala level jinde, prostě se férově probíjim. Kdyby se mě někdo zeptal na ideální partu, tak na něj budu zmateně koukat :-D.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #88 kdy: Březen 26, 2018, 20:38:41 »

Dobrý večer všem, rozehrál jsem MM7 a snažím se obehrát všechny v Arcomage. A vzpomínám si, že u MM8 je v inventáři odstavec úspěchy a mohl jsem si zkontrolovat v jakých hospodách jsem vyhrál. Je možnost v MM7 zjistit kde jsem vyhrál, nikde jsem to nenašel. (Omlouvám se, že píši do tohoto topiku ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno jen pro toto.)
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #89 kdy: Březen 27, 2018, 01:00:36 »

V MM7 táto možnosť nie je. Treba si to najlepšie písať, inak sa môže stať že si všetko pekne zopakuješ lebo víťazstvá budú pribúdať, ale tú vynechanú krčmu budeš stále míňať.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7