Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:26:35
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20

Autor Téma: YouTube koutek  (Přečteno 86585 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:YouTube koutek
« Odpověď #60 kdy: Srpen 28, 2019, 13:59:45 »

Taky dobrý :) Odnesl jsem si z toho jedno ponaučení ... had se musí nejprve ožrat a pak je od něj klid :D Asi bych mu takhle dobrovolně ruku nenastavil. Ta potvora s tím zadním skusem asi jde, ale to zelené mělo klasické přední zuby a u toho si vždycky vzpomenu na velikost zubů chřestýšů a zmijí a stačí mi to.

Jinak já nedávno našel zajímavé video k univerzu Might and Magic (je to trilogie, ale dám sem jen to první pro ukázku):

A pak tu mám pár videí od Rudy z Pařanského ráje (nejprve retro o Black Crypt se StriderCZ a druhé je legendární video o Mafii, které už je lehce upravené, protože tam vypadl na 1/2 hodiny obraz a my mezitím vesele chatovali)

IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #61 kdy: Srpen 28, 2019, 19:53:48 »

Tak jo, prispeju taky svoji troskou do mlyna. :)
Moje zpatlana verze MM7 z ruznych modifikaci ktere jsem nalezl na zdejsim webu. Mam dojem ze jsem to sem uz daval ale kdyz se to tady tak rozjelo :)

Dale devet let stara videa z Oblivionu. To horni je Oblivion zmodovany az k smrti a to spodni mala tanecni vlozka, ta je nekdy z roku 2007:)

Jinak ja zadny YT maniak nejsem, sem tam stvorim nejake video aniz bych tim nekam nebo na nekoho cilil. Ale jeden maly zarez, a nechteny mam. Kdyz vysla hra Inquisitor byla dostupna pouze v cechach, udelal jsem kratke video a az po nejakem case zjistil ze je jedine na celem YT.
nechtene jsem tak udelal Hypermaxu velkou reklamu do budoucna protoze to shledlo nekolik desitek tisic lidi:)

A jinak Juju chtela dat neco neherniho a slecna s hady je zajimava, ale stejne se ji tak uplne nepodarilo, staci se zahledet co ma slecna za prezku na opasku. Ovladac od NES :)
« Poslední změna: Srpen 28, 2019, 20:25:33 od flash »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #62 kdy: Srpen 28, 2019, 20:40:29 »

Stráž s kozáčkem byla dobrá :D Asi bych taky jednou mohl dát Oblivinu ještě jeden pokus a zkusit ho k tomu omodovat. V základu ta hra špatná není, ale když vynechám Arenu, pro mě je v té novodobé části série jednoznačně nejslabší.

Inkvizitor je poměrně málo známý, byť mě ta hra z počátku docela bavila řekl bych, že jsem se dostal docela daleko. Ale pak jsem jí z nějakého důvodu přerušil a už jsem se k ní nevrátil.

U mě mezi videi vede sex s Yennefer (nějakých 26k shlédnutí), ale aktuálně mám aktivní další výstrahu za erotický obsah, kdy to odskákalo video se Shani, takže buhví, jak to celé nakonec dopadne. Smazat mě očividně nechtějí, protože mi blokují video po videu s dostatečným časovým odstupem. Kdyby chtěli, tak mě najdou z fleku 2 další videa a je po všem :) Odvolání už nezabralo, tak jsem zvědav, kdy začnou mazat stejná videa i ostatním uživatelům ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #63 kdy: Srpen 28, 2019, 20:58:15 »

Inquisitor ma neco do sebe, a take jsem ho nikdy nedohral.

Oblivion bez modu hlavne trpi tim opravdu spatnym level scalingem vybaveni. A je tam treba dat Francesco leveled creatures and items mod, tim se vsechno vyresi. Mod je 100% lore friendly a clovek vzasade ani nevi ze tam je, pritom z Oblivionu dela hru ktera je pak velmi dobra. Minimalne datadisk Shivering Isles stoji za zahrani, osobne ho mozna povazuju za to nejlepsi co v ramci TES vzniklo. Ja uz leta jsem spis nepritel modovani TES, mam dojem ze to serii dela medvedi sluzbu a je to tak spis ke skode nez k uzitku. navzdory nazoru mnoha lidi si myslim ze Skyrim zadne mody nepotrebuje, ta hra je dobra i bez nich, to same Morrowind. Jen ten Oblivion a to skalovani vybaveni, to tam bohuzel je nutne dat.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #64 kdy: Srpen 28, 2019, 21:04:22 »

Já mody do TES snad ani nezkoušel, ale kolega si docela rád modoval Skyrim a něco z toho znělo zajímavě, ale pro mě je důležité hrát ty hry tak, jak byly zamýšleny. Akorát u toho Oblivionu bych asi býval po nějakém modu sáhnul, určitě si Francesco leveled creatures and items mod poznamenám. U Morrowindu jsem spíš zvědavý na předělávky do enginu Skyrimu, to vypadá zajímavě, byť já mám z pohledu mechanik raději tu linku použitou v Morrowindu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #65 kdy: Srpen 28, 2019, 21:07:18 »

Tak možná ještě jedno video, který sice furt neni herní, a navíc je anglický.. :-D, ale je alespoň technologický.

S tou mm 7 se můj mozek nedokáže srovnat. Neeeeee!
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #66 kdy: Srpen 28, 2019, 21:17:24 »

Hmm, ta MM7, casto mam na YT zpravu kde se me nekdo pta jak jsem to udelal (dost casto v rustine). Blbe ale je, ze nevim, jeste jsem to parkrat zkousel a nepovedlo se. Mam zalohu cele hry uz upravene, ale kdyz bych mel nekomu popsat jak se to dela tak proste uz nevim.
Me tam nejvic vadi to rozkouskovane UI a chybejici videa pri vstupu do budov. Byl to jen takovej pokus.

Mimochodem Elemire, ty jsi na YT aktivnejsi tak mam tip :) Amiga hra Magic Island, myslim ze na YT neni jediny gameplay, takze by se jednalo o raritu. Ja ho kdysi dohral, a byl bezva. orisek asi bude hru sehnat, mozna i v neoriginalni podobe. Nebo Strider to muze rict Rudovi, coz by taky bylo asi pro nej mozna zajimave.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #67 kdy: Srpen 28, 2019, 21:34:09 »

Yuyu: Rubikova kostka je založena na nějaké části teorie množin. Jednou jsem na to četl pojednání od Michala Rybky a bylo to velmi zajímavé. Přesto dokážu složit maximálně jednu barvu :D Na video kouknu zítra v práci.

Flash: z Amigy jsem zatím ještě vůbec videa nezkoušel, to by byla u mě vůbec premiéra. Kouknu na to.

Jinak když už jsme u modifikací, tak zas trochu odbočím, tentokrát k hudbě. Originál jsem původně nesnášel, ale když si pak uvědomíte, co všechno z toho lze udělat, tak to začne být mnohem zajímavější.

Ne všem modifikacím se zákonitě bráním ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #68 kdy: Srpen 28, 2019, 21:42:26 »

Rozumim, zajimava modifikace :)

Tady pokud by si nekdo chtel rozsirit obzory o saxofonu.

Z hrani v podchodech to dotahl dost daleko :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #69 kdy: Srpen 28, 2019, 21:45:52 »

Jedna ženská od nás z práce má obrovskou sbírku kostek a trojúhelníků a všeho možnýho, fakt tucty druhů. Nicméně video je o světle a  barevnym spektru :-D. Je teďka nový, toho youtubera už nějakou dobu sleduju.

flash nám přispěl kouskem hudby, super :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #70 kdy: Srpen 28, 2019, 21:54:01 »

Jo, ja jsem jednoznacne pro rozsirovani obzoru.

Mongolska skupina The HU. Jako mnoho dalsich jsem naporve ziral co se to deje a ted jsem to slysel asi po padesate :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #71 kdy: Srpen 28, 2019, 21:55:51 »

Na technická videa taky občas koukám, ale já mám problém s tím, že dotyčný týpek často moc rychle mele a já to pak nestíhám. Někdy pomůžou titulky, ale ty nejsou všude.

U hudby docela vyhledávám různé alternativy, ono se to nezdá, ale pouliční hudebníci dokáží překvapit. Ono je u toho hlavně dobře vidět, kdo to dělá pro radost a kdo na tom chce něco trhnout (např. sledovanost). Takhle jsem třeba shlédl nějaká vide jedné slečny, co dělala covery. Pointa byla v tom, že jí do toho tlačil od malička tatík, takže holka byla technicky velmi zdatná, ale těm skladbám prostě chyběla duše.

Flash: znám, na ně už jsem taky narazil :) Jinak taky máte dojem, že je to variace na Personal Jesus od Depeche Mode?
« Poslední změna: Srpen 28, 2019, 22:01:13 od Elemir »
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #72 kdy: Srpen 28, 2019, 22:03:47 »

A nez se odeberu brazdit dungeony Bards Tale, obloukem zpet ke hram. Co mohlo byt ve Skyrimu, originalne Bethesda a Todd Howard :)

hele, ted jak jsi ty Depeche Mode zminil tak jo :) Ale nenapadlo me to :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #73 kdy: Srpen 28, 2019, 22:04:20 »

Jop, to Hu video od flashe jsem taky už viděla. Slušný, no. Ovšem Skyrimem mě nezaujme :-D.

Já třeba toho týpka co jsem postnula považuju za velmi srozumitelnýho, ale fakt je že já už považuju za srozumitelný hodně. Mám ráda, když jsou věci fakt vysvětlený a ukázaný, což splňuje. Občas kecá trochu moc, ale pro mě se to celkem dobře poslouchá, nijak dramaticky neprotestuju.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #74 kdy: Srpen 29, 2019, 11:14:52 »

Na mém kanálu vede bitka s černým trolem na první úrovni v gothic2a. Ta má asi 83 tisíc shlédnutí. Původně jsem to natáčel kvůli jednomu uživateli na fóru o gohticu, aby věděl, jak zabít trolla, společně ještě s nějakými jinými obludami (skřet, chňapavec a podobně)

ale nějakou dobu to bylo i na stránkách nějakého obchodu, který gothic2a prodával.

Jiná videa na mém kanálu nijak extra netáhnou.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20