U mě zatím probíhá vše tak nějak dle plánu. Cesta do Arniky byla v celkem v pohodě. Potkal jsem tam jen skupinku 4 krabů na 8 úrovni, což v kombinaci s další skupinkou 5 krabu na 5 úrovni byl docela oříšek, ale dalo se to. Pak tam byli dvě skupinky lupičů na 7 úrovni (u nich je zvláštní, že občas někteří z boje utečou a musel jsem je pak honit). Jinak tam byly jen slabší obludy. Po cestě jsem získal expy na rozvoj na 7 úroveň, ale s rozvojem jsem počkal, až jsem se dostal do Arniky a celou jí prošel.
Arnika samotná pak byla snadná hodně. Roboti tam se víceméně pohybovali jen na úrovni 5, stejně tak ti bandité. Byla tam jen skupinka robotů 8 úrovně u věže učence. Nejtěžší boj tak byl asi s golemem v bance, on je sice jen jeden, ale má hodně životů a útočí 3x za kolo a když se trefí, dokáže i bojovníka skolit (stačí aby ho jednou ranou omráčil a pak 2x trefil a je bez životů). U něj je zajímavé, že když si člověk uloží hru před zamčenými dveřmi, odemče je, tak se teprve ten golem generuje a pokaždé má jiný počet životů. I když je vždy na 7 levelu, může se to dost podstatně lišit. Mohl mít třeba 310 životů, nebo taky 380 (což klidně mohl být rozdíl i dvou kol boje a vzhledem k těm jeho třem útokům za kolo, to je docela dost). Pravděpodobně si lišil i v jiných statistikách, což mě vede k myšlence, že ono nemusí jít ani o to, jaké mají potvory levely, ale i o to, jaké hra vygeneruje. (hlavně u větších skupin). Ale obecně bych řekl, že většina tamních potvor je v každé hře stejná a asi se neřídí hrdinou. Možná ti, co se obnoví během spánku, by se tím řídit mohli).
Po dokončení Arniky jsem mohl mágy zvednout na 8 level, bojovníkům to nestačilo. Ale rozvinul jsem je tedy na 7 level (což jsem mohl udělat už na začátku).
Taky jsem se snažil co nejdříve vzít do party Vi (bylo to první místo, kam jsem v Arnice šel). S ní a Mylesem v partě parta zase notně zesílila. Navíc je to další léčitelka.
Vi jsem vybavil kopím a nechal jí hlídat pravý bok. Já se postavil na levý bok a též se byvavil kopím a lukem. Mágové jsou vzadu. A bojovníci a Myles v předu (Myles jakožto zloděj ale dostává často dost pecky, ale zatím vše ustál, no).
Nyní bych se tedy potřeboval dostat co nejrychleji a ideálně bez boje do Tryntonu, abych tedy zvedl tu inteligenci na 100 a mágům se začala zvedat ta spešl dovednost ke kouzlení.
Jane -
Nikita -
Milhaus -
Lena -
Tina -
Meggy