Myslím, že obrázek ksichtu v MM se skládá z několika obrázků a sekvencí. Postavy se umí například rozhlížet na strany, tedy krom výchozího obrázku tu musí být minimálně dva s očima vlevo/vpravo, ale oni se tuším umí dívat i nahoru a dolů, tedy minimálně 5. Pak postava hýbe ústy (když třeba kryčí), tedy minimálně 6. Postava také má obrázek, když dostane zásah, tedy 7. Pak jsou na nich vidět různé negativní stavy, jako spánek, bezvědomí, ochromení, které jsou vždy 1, tedy 10. Pak jsou tu stavy otravy, onemocnění a tuším šílenství, při kterých je ale postava taky animovaná, minimálně má základní obrázek a pak obrázek, kdy dostal zásah, tedy každý tento stav má minimálně 2 obrázky. Tedy celkově se obrázek ksichtu skládá zřejmě minimálně z 16 různých obrázků. Stav zkamenění, smrti a vykostění je u všech stejný.
Osobně jsem v 7 díle nikdy neměl pocit, že by těch obrázků bylo moc a že si nemůžu vybrat. Spš mi přišlo, že nejprve vždy nastavuji rasu a pak jsem tou rasou omezený na 2 možné obrázky. Ale nejsem si jist, já to nikdy moc neřešil.
Tak či tak, pravá krása ksichtu v MM6-7 se pozná až za stavu šílenství, do té doby je to všechno jenom přetvářka.