Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:31:50
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9

Autor Téma: otazky  (Přečteno 61824 krát)

tata

• Mladší člen
  • **
Re:otazky
« Odpověď #75 kdy: Prosinec 07, 2016, 00:46:36 »

no stou instalací češtin mám špatné zkušenosti.......moc krom hraní na počitači neovládám....a v jiné řeči to nemá cenu pro mě
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #76 kdy: Prosinec 07, 2016, 07:06:58 »

Nie je to žiadna operácia mozgu. Normálne stiahneš, spustíš a klikneš na nainštalovať. Ono totiž priamo počeštená verzia MM okrem MMX sa myslím ani nikdy nepredávala.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #77 kdy: Prosinec 07, 2016, 10:14:22 »

Občas někomu instalace češtiny zablbne, ale přesně pro tyhle případy tu mám k dispozici exportované datové soubory, které lze použít přímo, takže češtiny není třeba se obávat.

Pokud jde o tu lokalizaci, v tomhle to měli dobré Poláci. Před pár lety jim CDProjekt udělal Might and Magic Kroniki, kde je snad i polský dabing.
IP zaznamenána
This is the end ...

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #78 kdy: Prosinec 07, 2016, 11:25:16 »

Není někde mapa v celkovém pohledu kde jsou vyznačeny hlavní lokalizace vazaný k hlavnímu ději?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #79 kdy: Prosinec 07, 2016, 11:32:08 »

Hlavní úkoly ne, ale kdyžtak doporučuju DJ-ovu mapku, viz Agyn Peninsula Interactive Map.
IP zaznamenána
This is the end ...

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #80 kdy: Prosinec 07, 2016, 20:02:18 »

jak je to stim elfem že utočí vickrát...mam ho povýšenýho,ma meč na velmistra,obouruční taky jen nejde velmistr silu 62 osud 75 a utočí jen jednou a utok se nijak nezvýšil po povyšení aspon měto nepřipadá......někdo v těch radach psal že to je mlynek no kdyby utočil vicekrat to ano ale utoči jen jednou
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #81 kdy: Prosinec 07, 2016, 20:13:42 »

Takhle to v MM funguje už od trojky. Ono to sice píše x útoků, ale graficky se to ukáže jen jako jeden (těch x útoků je v tom jednom). Je to poznat akorát podle celkového zranění (damage). Naopak potvory opravdu útočí "viditelně" x-krát. U Tanečníka mečů je však ten nárůst zranění hodně vidět.

Jsou pak samozřejmě hry, jako je Lords of Xulima, kde se to vysloveně projeví jako x samostatných tahů v kole, ale MM tím případem nejsou.
IP zaznamenána
This is the end ...

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #82 kdy: Prosinec 07, 2016, 22:11:18 »

A SEM V loji najednou spadla hra,a napsalo to že sem dlouho nebyl aktivní abych zadal udaje a už mi nejde přihlásit.......tak nevím jestli jim to kikslo nebo mě někdo ukrad učet......já mam stem,a jiné tyto servry že vtom mám guláš.......tak ani si nejsem jistej přihlašovacíma udajemi no asi sem skončil
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #83 kdy: Prosinec 07, 2016, 22:39:34 »

Mne toto kedysi na Steame urobil Euro Truck Simulator 2. Ale hneď na druhý deň ráno to bolo už OK.
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #84 kdy: Prosinec 07, 2016, 22:59:02 »

Už to fakčí.......sice to nechapu.....musel jsem požadat že sem zapomněl heslo a dat nový......no hlavně že to šlo....klika ja bych se snima jinak nedomluvil.......je to o vztek pro lidi jako já....koupite si hru elektronicky a ted MATE NĚCO UDĚLAT A VŠECHNO ANGLICKY.......JEN ZALOŽIT UČET u toho ubisoftu,bez čeho hru nespustíte je pro lidi mého ražení obrovský problém....
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #85 kdy: Prosinec 08, 2016, 07:59:55 »

Uplay včera blbnul - nefungovali jim servery. V takovém případě stačí přejít do offline režimu. On ten login k tomu vybídne formou varování, ale možná by bylo lepší, kdyby tam rovnou vybíhalo okýnko s volbou a potvrzením. Uplay není jako klient moc dotažený.

Včera se totiž rozdával v rámci Uplay Clubu Assassins Creed III, asi o něj byl enormní zájem :D Server Uplay Clubu byl první, který včera vypadl.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #86 kdy: Prosinec 08, 2016, 09:19:42 »

Mám pocit, že tanečník v desítce opravdu viditelně útočí víckrát, tedy že má vyloženě více tahů (ne útoků), ale že to bylo nečím podmíněno. Tedy například se útok musel povést, možná musel být kritický a pak bylo možné mít další tah. Nebo něco v tom smyslu. Ale nejsem si už úplně jist.
IP zaznamenána

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #87 kdy: Prosinec 08, 2016, 10:46:50 »

MĚ TO včera vykoplo z hry bez varovaní a nešlo nalogovat
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #88 kdy: Prosinec 08, 2016, 11:56:33 »

MĚ TO včera vykoplo z hry bez varovaní a nešlo nalogovat

Když se otevře okno klienta Uplay, tak dole je položka Nastavení. V ní se dá zaškrtnout políčko Vždy spouštět Uplay v režimu offline. Klient se poté přihlásí lokálně. Stačilo tedy provést toto. Včera jsem se takto taky připojoval.

Obecně, pro hraní MMX je potřeba být online jen při registraci (nebo nákupu) hry. Dá se tím vyhnout podobným problémům. Stejně tak je dobré vypnout synchronizaci save pozic s cloudem.

4Milhaus: zkusím se na to zaměřit, zatím jsem na počátku Ztraceného města a tam hraje 100% jen jednou.
IP zaznamenána
This is the end ...

tata

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #89 kdy: Prosinec 08, 2016, 12:27:47 »

jo skusim to ,tu sychronizaci jsem vypnul snad,ted to of sice mi to psalo že to nedoporučujou ale dám na VÁS
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9