Jedno z možných očarování předmětů se jmenuje "Zotavení". Dle popisku by mělo zkracovat dobu zotavení. Tedy předpokládám, že u zbraní, jakmile hrdina zaútočí, se rychleji obnoví a tedy bude můct útočit znovu dřív (případně u zbrojí po zásahu). Nicméně není mi jasné, jestli to tak opravdu je a jestli ono očarování musí být na dané zbrani, nebo jestli může být na jakémkoliv předmětu. Tedy řekněme, že si pořídím prsten s očarováním Zotavení, jestli mě to zrychlí frekvenci obnovy útoku a zbroje. A také, kdybych si pořídil řekněme 3 tyto předměty, jestli budou mít efekt všechny, nebo jen jeden.
Ve hře je ale ještě očarování "Hbitosti" - popisek "Zvýšená rychlost zbraně." a "Temnot" - popisek "Vysává životy z oběti a zvyšuje rychlost zbraně.". Tak nevím, jestli to okouzlení Zotavení má vůbec na zbraně vliv, když je zde i toto očarování, nebo jestli se to vztahuje jen na zbroje, případně třeba kouzla.
Také by mě zajímalo, co způsobuje okouzlení s názvem "Brutality". Dle popisku "Zvyšuje odražení.", nicméně nechápu, co to má jako dělat.