Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:37:12
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Nefungující kamenné portály  (Přečteno 20334 krát)

stiff1993

• Mladší člen
  • **
Re:Nefungující kamenné portály
« Odpověď #30 kdy: Červen 20, 2021, 22:55:51 »

Ono se to dá udělat i bez toho kamene ? Přes vodu mi šlo "přeplavat"
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #31 kdy: Červen 20, 2021, 23:32:37 »

Technicky to jde udělat bez všech kamenů a jít rovnou k lodi, buď po vodě, nebo bugnout lítání. Tohle byla čistě profesionální výměna názorů ohledně toho, jak to jako má fungovat, ale kdo občas něco neočural, že.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #32 kdy: Červen 21, 2021, 07:47:09 »

To, co popisoval ZecK, znám. Ostatně i v návodu mám poznámku, že Talimera není nutné do družiny brát ;) Akorát jsem to měl asi lépe popsat. Já si matně vybavuji, že když jsem osmičku rozehrál právě kvůli návodu, tak jsem zkoušel testovat různé možnosti, co je a co není funkční, resp. jak Talimera obejít. Není to jediný porouchaný skript v dialozích (podle mě to opravdu nebyl záměr), pokud si dobře pamatuji, tak další bug se vyskytuje v domku, kam se časem přesune královna Catherine.

Proč to někde funguje a někde ne, bych asi opravdu hledal ve verzích hry a kombinacích hra vs xp-patch. MM8 jsem třeba nikdy nehrál s GrayFace, takže u nich netuším, jak to.
IP zaznamenána
This is the end ...

ZecK

• Pokročilý
« Odpověď #33 kdy: Červen 21, 2021, 08:22:26 »

Hrál jsem MM8 krabicovku, MM8 krabicovku + GF, a teď Merge. Všude mi to fungovalo tak, jak jsem psal a jak je vidět ve videu.

Včera jsem si s tím ještě hrál, ale úplně bez návštěvy Talimera ten portál aktivovat nejde. Musí tam proběhnout ten trigger s tím poklábosením nad tématem Power stone. Ostatně je za tento úkol 1500 zkušeností.

Pokud máte kámen od náčelníka, ale nebyli jste u Talimera, tak po vstupu na teleport se nic nestane, ale zároveň se ani nezobrazí žádná zpráva, co je špatně, což je poněkud zvláštní. Chybějící kámen to hlásí....

Moc rád bych někdy chtěl alespoň vidět nějakou alpha nebo beta verzi MM8 před releasem. Když jsem rozbalil prvně krabicovku a viděl tam screen s pirátskými čaroději na souostroví Dýky, tak jsem se těšil na souboj. Jaké pak bylo moje zklamání, když tam byli jen piráti...
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #34 kdy: Červen 21, 2021, 09:15:43 »

Pokiaľ si použil krabicovku na merge ani sa nedivím že máš problémy. Autor merge silne doporučuje použiť MM8 len s GOGu na ktorej to aj testuje.
IP zaznamenána

ZecK

• Pokročilý
« Odpověď #35 kdy: Červen 21, 2021, 09:19:22 »

Já problémy nemám :-) Yuyana drobné :-)
Merge používám na staženou GoG verzi. Originálku MM8 mám bokem.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #36 kdy: Červen 21, 2021, 15:15:38 »

No Yuyana je v tomto profík. S ňou by si sa nemal púšťať do dlhých diskusii  :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #37 kdy: Červen 21, 2021, 15:43:33 »

Tono, tvojí definici problémů bych chtěla mít :-). Pravda je taková, že jsem cca před rokem zprovozňovala merge, a byly s tim nějaký komplikace, takže jsem mm8 několikrát přeinstalovala z různejch zdrojů, a sama nevim, co je to za verzi... dost možná je to něco, co jsem ulovila na torrentu. Problém s instalací merge se nakonec ukázal někde uplně jinde, takže jsem prostě zkusila hru spustit, vše bylo ok, a od tý doby jsem to nehrála. Jinak se hra zdá bejt plně funkční, vše ostatní funguje standardně, pokud to dokážu posoudit bez dohrání.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #38 kdy: Červen 21, 2021, 21:59:14 »

Nehral som posledné dva updaty, ale predtým som to celé dohral 3 krát. Dokonca pri dodržaní určitých postupov sa dajú splniť aj komplet všetky questy ;)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #39 kdy: Červen 21, 2021, 22:04:30 »

Jak to myslíš všechny questy? Jako na tom ostrově? Myslíš před tim než ho opustíš? Za těhle podmínek by byl problém jen s tou flaškou co je u pirátů na havranim pobřeží, jinak samozřejmě všechny questy v mm8 jsou splnitelný, dokonce i když člověk zmateně pobíhá ze strany na stran a nemá určitý postupy :-D.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #40 kdy: Červen 22, 2021, 16:37:03 »

Myslel som samozrejme merge a všetky questy v nej, ale pobavilo :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #41 kdy: Červen 22, 2021, 16:58:21 »

No... jo, questy obecně jdou plnit :-D. To ti klidně odsouhlasim.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #42 kdy: Červen 23, 2021, 22:32:18 »

Kurník už mi to funguje bez najmutí toho pitomce :-D. Vypadá to, že ten save kde jsem to testovala byl nějakej vadnej. Vůbec to nebylo hrou, ta se nainstalovala dobře. Ale loadla jsem starej save ze začátku hry, protože tam byl tak hezky nachystanej... hned na startu... :-D fungujeee tooo :-D. Už chlapce nikdy nenajmu, a škoda to neni :-D.
IP zaznamenána