Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:17:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: nemůžu se dostat do hradu Portmeyron  (Přečteno 4843 krát)

Zib

• Host
nemůžu se dostat do hradu Portmeyron
« kdy: Duben 18, 2014, 11:22:15 »

Po vymlácení trosek lodi u Ashenských vrchů se mi ani neobjeví nabídka vstupu do hradu Portmeyron, když stojím u vchodu...Nevíte někdo, co s tím?Mám neoriginální verzi...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Duben 18, 2014, 22:44:03 »

Stává se to, neoriginál má řadu nevýhod. Řešením jsou prostě patche, které jsou ovšem vesměs vázány na Uplay. Zkus, jestli se ti vchod jenom neposunul do strany. Další možností je zkusit vchod ze Ztraceného města (byť tohle taky nemusí zrovna fungovat).
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 18, 2014, 23:43:20 »

Nejlepší rešení je originálka. Opravuje toho dost. Můžu porovnat, sám sem neorigo měl - Voják z mostu nezmizel, nešlo letět do kovárny, atd.
S origo sem narazil jen na jeden bug a to že nejde vejít do nebezpečné jeskyně na agynském poloostrově.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #3 kdy: Duben 19, 2014, 02:18:42 »

Upřímě řečeno originálka nespravuje vše. Já mam origoš (verze 1.5) a... voják z mostu neodešel, do kovárny jsem se dostal po ruční editaci jednoho souboru a jsem zvědav na co narazím dál. Tolik k zabugovanosti origo vs neorigo.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: Duben 19, 2014, 11:02:19 »

Z tohohle nejvíce podezřívám samotné save pozice, přes které se pak ty chyby roznáší napříč jednotlivými patchi. Chce to hlavně dodržovat postup s uložením save pozice ihned po spuštění v nové verzi a jejím opětovném nahrání (aby se změny mohly projevit).

Neaktualizace samotných datových sobourů už by měla být celkem pořešená, ale taky už mi hra jednou neprošla verifikací v Uplay.

Pokud se na to v Limbicu nevykašlou, tak nakonec nejlépe na tom budou hráči až tak za rok, kdy už jim Ubisoft naservíruje rovnou nějakou poladěnou verzi. Celkem se loučím s tím, že bych svoje save pozice někdy v pozdějších verzích vůbec rozchodil. S kompatibilitou je to pořád na štíru.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
« Odpověď #5 kdy: Duben 19, 2014, 14:09:11 »

No já začal hrát předevčírem na nejnovější vydaný verzi, takže bug ze starší verze to není. Prostě tam furt neopatchovali chybu co to dělá. Tak holt objíždím zátaras koňmo, jen doufám že se mi neblokne něco dalšího.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: Duben 19, 2014, 15:45:48 »

Neopatchovali, protože neví co patchovat. Někdo tam tu chybu má, někdo ne.
IP zaznamenána
This is the end ...

Lugiak

• Nováček
  • *
« Odpověď #7 kdy: Květen 01, 2014, 14:17:46 »

Zapomněl jsem na update situace: Potom co jsem dostal požehnaní vody a mohl to obcházet "dolem" se strážný rozhodl že odpochoduje pryč z mostu a přestane konečně zavázet. Buď proběhl nějaký micropatch nebo je tam časový zámek nebo ho to přestalo bavit :D.
IP zaznamenána

Pietrac

• Pokročilý
« Odpověď #8 kdy: Květen 03, 2014, 19:15:48 »

Ja sázím na to že ho to už přestalo bavit.
IP zaznamenána