Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:54:31
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: mm9 restart lokací  (Přečteno 5756 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
mm9 restart lokací
« kdy: Listopad 03, 2012, 00:45:03 »

Ok, problém s mm9. Lokace se po opuštění obnovujou a boží zásah jde používat do zblbnutí. Někde je chyba. (Hraju na XPčkách)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
mm9 restart lokací
« Odpověď #1 kdy: Listopad 03, 2012, 22:42:44 »

Božský zásah je v pořádku, je v něm bug, takže nemá omezení v používání. Respawn lokací bude jiná chybka, zkus zkontrolovat existenci minisaves (obsah adresáře minisaves). Pro každou navštívenou lokaci tu musí být záznam. Pokud neni, nebo z adresáře nejde číst, pak se nebude mimo jiné ukládat timer a oblast se bude pořád resetovat. Pokud je vše v pořádku, byl by to pravděpodobně bug.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
mm9 restart lokací
« Odpověď #2 kdy: Listopad 04, 2012, 12:57:28 »

Záznam tam je. Navenek se zdá v pořádku. Teď to nemám po ruce, nejsem doma, ale každá navštívená lokace tam má timer, tím jsem si jistá. Obnovuje se mi všechno, artefakty v truhlách, potvory, je to děs, ty vážky už mě docela nuděj.
No co se dá dělat, víc expů a peněz pro mě :-).

(Jinak, mágové jsou teda nesmrtelný? To nikdo neopravil? Hnus, to kouzlo si nebudu vůbec pořizovat, cítila bych se hloupě.)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
mm9 restart lokací
« Odpověď #3 kdy: Listopad 04, 2012, 13:49:13 »

Bohužel je tomu tak. Dokonce se to hojně využívá při boji s drakem. Ten sice jde skolit dle levelu kouzelníka i na jedno doplnění many, ale často to skončí u více Božských zásahů.

Ta hra má opravdu jedny z nevyzpytatelných bugů, nikdo dopředu neví, co se mu přihodí a zda-li to vůbec půjde dohrát. Nejhorší bugy jsou ke konci ... ne že bych tě chtěl strašit, osobně jsem na žádný nikdy nenarazil, ale je dobré s tím počítat.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
mm9 restart lokací
« Odpověď #4 kdy: Listopad 04, 2012, 14:00:50 »

Aha. No dík, já se zrovna pomalu seznamuju s příběhem a povýšila jsem první postavu... Teď se budu bát :-D (Boží zásah používal bratr v minulý hře, takže o tom vim. Jemu nic z popisovanejch věcí nepřišlo divný :-p. Teď má 4 lichy. To je jeho tradiční sestava z předchozích dílů.)
Tak doufám, že už nenarazim na další nepříjemnosti a holt budu vybíjet vážky, alespoň se na cestách nebudu nudit.
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
mm9 restart lokací
« Odpověď #5 kdy: Listopad 16, 2012, 20:50:13 »

Citace: Yuyana
Yuyana

Na jakem monitoru - rozliseni a pomer stran hrajes?

Zkousel jsem ruzne laborovat s nastavenim, ale texty ve hre jsou porad necitelne (kostrbate a nejdou moc precist).
IP zaznamenána