Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:16:51
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM6, aneb velke diky :)  (Přečteno 4874 krát)

KUBIS

• Nováček
  • *
MM6, aneb velke diky :)
« kdy: Srpen 09, 2011, 02:40:49 »

Velice me potesilo, ze jsem nasel tak vinikajici stranku jako je tahle. sem vasnivy priznivec teto sagy, ale vubec poprve od vydani hry v magazinu Level jsem az dnes nasel par uzitecnych rad a tipu, ktere zde prezentujes a, ktere mi VELMI  pomohli v dalsim postupu ve hre. Jak uz jsem psal od toho dne co CD vyslo jsem se az ted (4 dny hrani ) dostal dale nez za rok a pul od vydani.
Proto bych ti chtel mockrat podekovat a zaroven pochvalit web, ktery opravdu nema sebemensi chybu.   DÍKY !!!!
IP zaznamenána

KUBIS

• Nováček
  • *
« Odpověď #1 kdy: Srpen 09, 2011, 02:44:39 »

jo este jsem na neco zapomel...MM8 sem dohral bez vetsich obtizi a to za pomerene kratkou dobu, ale dil sedmy sem na mem operacnim systemu nerozjel :(....chtel bych se te prave zeptat, jestli si 7cku projel a mohl mi o ni neco prozradit...co se teda obtiznosti a samotne hraci doby tyce...predem dik za odpoved.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: Srpen 09, 2011, 21:27:59 »

Díky za slova chvály. V případě sedmičky doporučuju zkusit všechny postupy, co jsem na stránkách vypsal. Pokud máš Win7 nebo Win Vista, tak bude na vině zřejmě modul kompatibility (u Win Vista je ho třeba použít, u Win 7 netuším, to by ale poradil určitě někdo jiný). Já používám standardně stále WinXP. Zkus se ještě kouknout, jestli máš v setupu opravdu vypnutou hardwarovou akceleraci, to je hlavní kámen úrazu.

Sedmičku mám samozřejmě za sebou již mnohokrát :) Hrací doba je obecně delší než u mm8. U obtížnosti je to horší, pořád mě pronásledují ty začátky, kdy jsem to hned napoprvé vzdal a vrátil se k tomu až podstatně později. Sedmička v počátku více nutí přemýšlet, ale později je to už srovnatelné s osmičkou. Je tedy potřeba vydržet a nenechat se odradit. Každá další hra je už v podstatě snažší. člověk si pak může dovolit více experimentovat se složením družiny. Ale stejně jako jakýkoliv Might and Magic i sedmička je dohratelná za každých okolností, jen to třeba bude trvat delší čas. Osmičku jsem taky dohrál překvapivě rychle, ale ta hra je tak už navržena, proto je třeba se držet raději vlastnoruční družiny.
IP zaznamenána
This is the end ...

KUBIS

• Nováček
  • *
« Odpověď #3 kdy: Srpen 10, 2011, 00:27:16 »

Mockrat diky za info..vrhnu se na to hned po sestce :) a este jedna malickost...existuje nejaka prevence proti rozbijeni veci?..v jednom kuse mam neco cervene po kazdem druhem hitu :- /
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
« Odpověď #4 kdy: Srpen 10, 2011, 02:09:13 »

V šestce ne. V sedmém a osmé díle pomocí žlutozeleného lektvaru.
IP zaznamenána