Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 17:29:14
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Troglydyti v trpasličím městě  (Přečteno 5936 krát)

Ondriiis

• Host
Troglydyti v trpasličím městě
« kdy: Listopad 26, 2009, 23:26:01 »

Zdravím, za boha nemohu přijít na to, co je špatně: všechny troglydyty v tunelech pod městem jsem vybil, 100x jsem to celé znovu prochodil, žádný tam už není..a trpaslík mi furt říká, že ještě nejsou mrtví všichni. V tunelech se dokonce můžu normálně vyspat/vyléčit..přitom před vstupem do výtahů nahoře ve městě mi to píše že poblíž jsou nepřátelská stvoření. Opravdu nechápu, hru již hraji po několikáté, ale toto se mi ještě nestalo. Díky za rady.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1 kdy: Listopad 27, 2009, 19:42:46 »

Někdy se to bohužel stane . Pravděpodobně se zasekne v textuře. Pokud ho najdeš, tak se dá zabít na dálku. Kouzlo Čarodějovo oko by ho mělo odhalit.
IP zaznamenána

Ondriiis

• Host
« Odpověď #2 kdy: Listopad 27, 2009, 23:15:39 »

Díky, čarodějovo oko zabralo..ale bohužel se mi jediná červená tečka objevila ve zdi CHRÁMU (tam, kde se dá vyléčit)..v místě, kam se ani troglydyt nemůže dostat :D vcelku hnusná chyba, doufám že se dá hra dohrát i bez tohoto úkolu...protože s tímto už asi nehnu..
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
« Odpověď #3 kdy: Listopad 28, 2009, 10:13:35 »

Není to povinný úkol. Jestli budeš hrát ještě dlouho, tak můžeš tento úkol splnit po respawnu (2 roky ve hře).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: Listopad 28, 2009, 23:40:03 »

Zkus Kamenné město úplně opustit a pak se do něj vrátit, dungeon by se měl resetnout (postavy a monstra se vrátí na původní místa).
IP zaznamenána
This is the end ...