Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic
Červen 17, 2026, 19:46:50
Vítejte,
Host
Prosíme
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
nastálo
Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
-
Domů
Nápověda
Přihlásit
Registrovat
/
Might and Magic I - IX
/
Problémy s instalací a spouštěním her
/
MM9 video problem
« předchozí
další »
Strana: [
1
]
Tisk
Autor
Téma: MM9 video problem (Přečteno 6355 krát)
Pilgrim
Nováček
MM9 video problem
«
kdy:
Červenec 14, 2015, 14:38:59 »
Zdravím, když jsem spustil MM9 na win 7, sekal se mi kurzor myši(hned ve tvorbě skupiny, dál jsem ani nepokračoval), na notebooku mám slabší grafiku to vím, tak mě zajímá, jestli to nemůže být tím, protože takhle to není vůbec hratelné, děkuji.
IP zaznamenána
Elemir
Administrator
Zasloužilý člen
Re:MM9 video problem
«
Odpověď #1 kdy:
Červenec 14, 2015, 15:29:55 »
Zdravím, tím to nejspíše nebude. I integrované grafiky ve starších noteboocích jsou na tom dobře oproti požadavků. Já mám nějaký starý Intel HD. Problém bude v těch Windows 7. Pokud není, tak doinstalovat patch 1.3 a zkusil bych nejprve ještě
M&M IX - fix loadovací obrazovky
. A samozřejmě ve vlastnostech souboru mm9.exe (spustitelný soubor hry) nastavit kompatibilitu s Windows XP. Moc jiného se opravdu dělat nedá.
IP zaznamenána
This is the end ...
Pilgrim
Nováček
«
Odpověď #2 kdy:
Červenec 15, 2015, 14:35:58 »
Nevím jestli jsem stahl správný patch, ale na notebooku se mi to pořád seká, na stolním počítači se to dá hrát celkem obstojně.
IP zaznamenána
Elemir
Administrator
Zasloužilý člen
«
Odpověď #3 kdy:
Červenec 15, 2015, 14:48:13 »
Ještě mě napadá jedna taková obskurní věc a to vnutit notebooku rozlišení s poměrem 4:3, tedy např. 1024 x 768 (přímo v nastavení plochy).
Nekompatibilita MMIX je dodnes záhadou, protože na Lith-Techu bylo postaveno více her a bezproblémových.
IP zaznamenána
This is the end ...
Pilgrim
Nováček
«
Odpověď #4 kdy:
Červenec 21, 2015, 14:35:14 »
Tak a teď už jsem nějak dosáhl i toho, že to nejde ani na počítači. Nějaká záhada v tom bude, ale taky mě to z nějakých záhadných důvodů bavilo méně než MM6,7,8. Asi to bude dlouhým chozením po městě.
IP zaznamenána
Elemir
Administrator
Zasloužilý člen
«
Odpověď #5 kdy:
Červenec 22, 2015, 11:48:14 »
Pokud tě to zas tak nebavilo, není čeho litovat, hra se nese v podobném duchu až do konce. Devítka je dost rozporuplná a nesedne každému, nemá smysl to lámat přes koleno (někdo to hraje jen proto, aby uzavřel řadu), je to podobné přechodu z Heroes III na IV. Přitom je to paradoxně celkem propracovaný a komplexní díl, leč i tak mi přijde nedodělaný.
IP zaznamenána
This is the end ...
Tisk
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
/
Might and Magic I - IX
/