Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:47:46
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Garikova kovárna  (Přečteno 7881 krát)

anonym238

• Nováček
  • *
Garikova kovárna
« kdy: Září 26, 2015, 15:05:09 »

Ahojte prosím, chcela by som sa opýtať, neviem z akého dôvodu sa neviem dostať v Garikovej kovárne do ten sály, ako sa ide dole výťahom. Vypisuje mi to, že dvere sú zamknuté. Viete mi poradiť prosím? Ďakujem pekne :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Garikova kovárna
« Odpověď #1 kdy: Září 26, 2015, 15:20:00 »

Ahoj, Gharikova kovárna je rozčleněná na několik celků, které se otevírají až příslušnými úlomky. Na počátku si tedy otevřeš jen jednu místnost a další postupně přijdou v průběhu dalších kapitol. Pokud jsi tedy někde na začátku, tak se na mnoho míst v kovárně ještě nedostaneš.
IP zaznamenána
This is the end ...

anonym238

• Nováček
  • *
« Odpověď #2 kdy: Září 26, 2015, 15:47:09 »

To je na tom, že už nie som na začiatku. Prvýkrát keď som tam vstúpila, tá sála pri výťahu mi šla bez problémov otvoriť, len som ešte nebola dosť skúsená, tak ma vždy zabila. Tak som šla preč, zabíjala som niekde inde, zdokonalovala som sa. Už som v nejakom 60. leveli, je to posledná úloha, ktorá mi chýba vo veľkej rade. Tak som sa tam vrátila, všetko čo som mala vyvraždené sa mi zase obnovilo. To nie je problém. Len ako som chcel ísť konečne na tú sálu, kde sa mi predtým nedarilo, nechce ma to tam pustiť. Že sú dvere zablokované. tak nechápem :/
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: Září 26, 2015, 16:09:34 »

Eh zpět, mě se to teď spletlo s úplně jiným dungeonem v jiné hře :) Pošli mi save, já na to kdyžtak kouknu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #4 kdy: Září 26, 2015, 19:03:37 »

nevím, jestli to pomůže, ale Garikovu kovárnu mám na videu natočenou zde:

myslím, že by mohl u tebe být problém v tom, že si tam byla již dřív, použila klíč a tím si o něj přišla. Jenže se ti po čase dungeon obnovil a tedy se znovu zavřely i ty dveře. Přitom klíč nemáš a tak je nemůžeš otevřít.

Řešením by mohlo být navštívit znovu výspu stříbrných helem v Mistu, znovu získat klíč a pak jít do Garikovy kovárny.
« Poslední změna: Září 26, 2015, 19:08:40 od Milhaus »
IP zaznamenána

anonym238

• Nováček
  • *
« Odpověď #5 kdy: Říjen 06, 2015, 17:14:03 »

Ničné nič mi nepomáha, som z toho zúfalá :( Nechápem prečo, proste tie dvere pod výťahom ma nechcú pustiť. Aj v Miste som bola už, aj neviem kde, neviem prečo :/
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: Říjen 06, 2015, 17:35:54 »

Pošli mi save pozici z kovárny, já na to kouknu.
IP zaznamenána
This is the end ...