Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:17:12
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: erebos  (Přečteno 5648 krát)

nidan

• Nováček
  • *
erebos
« kdy: Březen 25, 2014, 07:29:07 »

Prosím o radu...mám pro finální bitku složený celý sluneční disk, ale když ho jdu zastrčit do zařízení tak mne napadnou 4 elitní zrůdy bez tváře a erebos a celkem snadno mne vyřídí...dostal jsem se i k tomu zařízení ale disk během bitvy nešel zasunout...
viděl sem na youtobe video kde týpek vůbec ty 4 elitní zrůdy neměl...jen prošel přes erebose a konec...
nevíte jestli tam nemám jít z nějaké jiné strany nebo jak to skončit?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
erebos
« Odpověď #1 kdy: Březen 25, 2014, 16:51:50 »

Celé to finále je poskládáno z drobných miniudálostí, což jsou ty přepady také. Správně bys to měl projít celé, ale tam je potřeba dojít na tu plošinku, co je kousek bokem (na zemi je část svitku). Napadnou tě dvě zrůdy. Potom teprve jít k oltáři. Je možné, že se to tam právě seklo a vyběhlo jich víc najednou.
IP zaznamenána
This is the end ...

zdenek

• Host
erebos
« Odpověď #2 kdy: Březen 25, 2014, 21:22:30 »

tak nevím všechny indicie mám pečet složenou zastrčenou v oltáři heslo zadávám .........  invictus.....heslo to nebere
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
erebos
« Odpověď #3 kdy: Březen 25, 2014, 21:35:13 »

Invictus je název lodi , pokud se nemýlím, ale to není správně. Správně je jméno jejího generála.
IP zaznamenána
This is the end ...

zdenek

• Host
erebos
« Odpověď #4 kdy: Březen 25, 2014, 22:16:53 »

hm je to michael.........když jsem to zadal tak sem bosse neměl možnost zabít naskočili tytulky
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
erebos
« Odpověď #5 kdy: Březen 26, 2014, 19:26:52 »

Je to správně, Erebose zabije ta zbraň. Pokud bys ho chtěl zabít, musíš to udělat dřív, než aktivuješ oltář.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
erebos
« Odpověď #6 kdy: Březen 29, 2014, 11:35:23 »

Ahoj všem. Tak mám stejný problém jako nidan. zkoušel jsem všechny možné varianty a z obou stran a proti těm 4 zrůdám jsem bez šance . A admine nevim jakou plošinu bokem myslíš.
IP zaznamenána

zdenek

• Host
erebos
« Odpověď #7 kdy: Březen 29, 2014, 16:48:42 »

musíš tam jít obezřetně jak se objeví ty 4 vybrat si postavení abys nebojoval se všema najednou,hlavně si hlídat kdy se objeví erbos toho vždy přednostně,potřebuješ hodně kouzel,já měl 2 paladiny taky sem to dal asi na 6 pokus.....duležité je nebojovat ze všemi najednou
IP zaznamenána

nidan

• Nováček
  • *
erebos
« Odpověď #8 kdy: Březen 30, 2014, 14:01:01 »

zdenku, sice nebojujes se vsemi najednou ale oni s tebou jo takze je to jedno...ja uz jedu znovu, lepe sem se vybavil nez sem sel na lod tak doufam ze to tam dam v pohode_:)
IP zaznamenána

zdenek

• Host
erebos
« Odpověď #9 kdy: Březen 30, 2014, 15:06:42 »

nidan omyl když někam uhneš tak nebojuješ se všemi najednou max se dvouma,musíš najit tu spravnou pozici...každopádně to jde nebojovat se 4
IP zaznamenána

STJ

• Nováček
  • *
erebos
« Odpověď #10 kdy: Květen 22, 2014, 12:39:35 »

Ahojky, konecne som sa dostal ku hre po dlhsej dobe. Finale s Erebosom bola jedina komplikacia- 4 zrudy bez tvare , inak som to dal na prvy krat -zlozenie party tanecnik mece(elf), paladin(clovek), mag(clovek) a runovy lord(trpaslik) - je pravda, ze mi zo startu davali zahul, zostal mi nazive napriklad iba paladin ale cez svitky a lahvicky som postupne daval dole zmateni a ozivil najprv runoveho lorda- zapol regeneraciu, zase ozivil tanecnika mece, pouzil flasky + ozivil cez svitok maga a uz to slo. Uroven party je 32 lvl , takze da sa to urcite zvladnut aj napoprve. Akurat som nedokazal zabit Erebosa s partou, vzdy sa mi dobil zdravim tesne pred poslednou ranou, neva- mozem ist aspon teraz na dlc. Prajem vsetkym ostatnym tiez vela zabavy.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
erebos
« Odpověď #11 kdy: Květen 22, 2014, 20:59:00 »

Tak gratuluju k dohrátí. Po DLC dej vědět, je možno zde potom vystavit výsledkovou listinu.
IP zaznamenána
This is the end ...