Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 13:43:43
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Mapa a...  (Přečteno 6523 krát)

alant18

• Nováček
  • *
Mapa a...
« kdy: Březen 05, 2014, 20:17:05 »

Ahoj.
Též bych chtěl poděkovat Adminovi Petrovi za pěknou práci a ten "strávený" čas, vím co to znamená. Stáhnul jsem z vašich stránek (snad se nezlobíte) "Ingame mapa Agynského poloostrova" a podovolil si ji upravit (vyčistit od nepřístupných čtverečků...) a chtěl bych ji předat zpět na vaše stránky pro širší veřejnost, pokud to umožníte  (časem přidat i popisky, čas je nepřítel...).
Nemohu poskytnout žádný odkaz a tak v případě zájmu bych chtěl požádat Admina o zaslání E-mail adresy na - viz registrace - user: "alant18".
-
Jsem "tak trochu" pamětník, veterán. Hrál jsem M&M od 6. do 9 dílu, tedy v době jejich vydání a to opakovaně (no "hodněkrát", tehdy taková záplava her, jako je dnes, ještě nebyla. Ješte stále mám originální příručky a to původní v angličtině i češtině, samozřejmě i gamesy...)
-
Hrali jsme "hry" na EC 1021 (kdo ví dnes, co to je?, internet napoví...), Sinclair ZX spectrum, Atari, Amiga atd. , ale stále to byla zábava a ne agresivní soutěž.
Vlastní zkušenost, jedna z vícero např.-> RPG Two Worlds (online,server no.1) stačilo vyhrát (měl jsem štěstí) nad (statisticky) silnějším německým hráčem (to jsem ještě netušil, že to je němec, přitom proti nim nic nemám) a byl jsem záhy BANován s výstrahou (asi 3 dny si nezahrajete=1 BAN, teď nevím jestli to nebyl celý týden, dny utrpení), dle mého názoru bezdůvodně. Přitom jsem si chtěl jen zahrát, žádné sbírání bodů, nechtěl jsem se dostat do žádných žebříčků, jen jsem si chtěl zahrát a při trošce štěstí "vylevelovat" na nějakou vyšší úrověň, abych mohl dál pokračovat........
-- Každopádně ješte jednou děkuji za každý takový počin, Ďíííkyy.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Mapa a...
« Odpověď #1 kdy: Březen 05, 2014, 23:37:52 »

Zdravím a díky, kontakt na mě je uveden v levém sloupečku viz Kontakt.

Ingame mapa je sama o sobě složenina, mám ji tu v podstatě rozsekanou po vrstvách, takže to můžu vygenerovat v různých provedeních. Zatím to je bez popisků apod. S časem je opravdu problém.

Two Worlds jsem nehrál, online hraní mě nikdy moc nechytlo. Ale o penalizacích u různých her občas slýchávám. Podle mě se dneska hraní posunulo trochu někam jinam, už nejde jen o čistou zábavu a tím pádem se v tom začínají objevovat podobné věci.
IP zaznamenána
This is the end ...

djoldgames

• Nováček
  • *
Mapa a...
« Odpověď #2 kdy: Březen 10, 2014, 13:51:55 »

Ahoj,

ja som mapu tiez robil podobne, skladanim z in-game screenshotov automapy. Tu je kompletna mapa Agynskeho Poloostrova, kde som vyuzil Google Maps api v3, vratane Markerov na oznacenie miest.
Tiez tam najdete zoznam trenerov, postav k najimaniu a niekolko map dungeonov...
IP zaznamenána