Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:00:32
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: keramický pavouk  (Přečteno 9704 krát)

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #15 kdy: Únor 27, 2014, 20:01:28 »

Nechám to na zítra chybělo mi tak u toho pavouka centimetr zdraví pak mě dorazil tak bych to měl zvládnout.Budu zkoušet a snad to zmáknu,ale jinak díky za rady.Pomohlo mi to.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
keramický pavouk
« Odpověď #16 kdy: Únor 27, 2014, 22:05:05 »

A byl si až úplně u něj? Musíš být tak, aby si s ním mohl bojovat tváří tvář, pak použít kouzlo a až pak útočit. Bojovat na dálku nemá smysl.
IP zaznamenána

bolzan

• Nováček
  • *
keramický pavouk
« Odpověď #17 kdy: Únor 27, 2014, 22:42:26 »

Jo v tvaří v tvař jasně byl.Nedá mi to zkouším to právě.Už ho mám zabitého.DÍKY ZA RADY POMOHLO MI TO KONEČNĚ JSEM HO ZABIL.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
keramický pavouk
« Odpověď #18 kdy: Březen 05, 2014, 10:14:03 »

Mě by zajímalo jakej je rozdíl v tom jeslti se útočí z dálky nebo z blízka, ten pavouk používá alespoň na mě stejné kouzlo jak na dálku tak na blízko  a jak je to s tím že se teleportuje? Bouchnul jsem ho 4x (no teda než byl on na tahu) a neměl jsem sebemenší šanci. Měl jsem zakouzlenou nebeskou zbroj, orlí zrak, odolnost proti magii, ohni, stínovej plášt a dalších milion věci a bylo mě to houby platný. Jako moc životů nemá, z těch pár ran co jsem mu dal jsem mu ubral celkem dost, ale jeho damage je no dost silenej.
PS: patch 1.4 zatím nemám, zbývá mě stáhnout přes 1GB z 10GB, ale tak snad v "pracovní" verzi co byla vydaná na DVD zase v tom pavoukovi nebude tak velkej rozdíl. Nebo jo?.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
keramický pavouk
« Odpověď #19 kdy: Březen 05, 2014, 10:59:09 »

Mě tedy na blízko neútočil. Respektive neútočil tím kouzlem, ale jen klasicky. Opravdu se vyplatí z něj odstranit to očarování, které mu dává odolnosti.

Celkově ten pavouk je takový zmatený, když tě zavře do vězení, dává ti tím víceméně čas se vyléčit a připravit, protože tou dobou nedělá nic, dokud k němu zase nepřijdeš a nezaútočíš na něj.

V těch verzích může být velký rozdíl. Ona byla verze na DVD, pak aktualizovaná 1.3 hned po vydání a pak 1.4. Tak mezi aktualizovanou hned po vydání a verzí 1.4 moc velký rozdíl není. Ale mezi tím, co je čistě na DVD bez aktualizace a těmi novějšími verzemi, je rozdíl zdá se značný. Ale jestli i u toho pavouka, to nevím.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
keramický pavouk
« Odpověď #20 kdy: Březen 05, 2014, 11:48:41 »

Dotáhnu tu 1.4 a uvidí se, v tomhle na blízko sesílal to kouzlo stejně jako z dálky.
IP zaznamenána