Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:48:05
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Zákys quest Velký útěk  (Přečteno 7522 krát)

Návštěvník

• Host
Zákys quest Velký útěk
« kdy: Únor 06, 2014, 23:57:56 »

Nemohu se pohnout v questu velky utek.Chybí mi ozubené kolečko v panství v Přístavní čtvrti.Jinak mám poraženého ohnivého bosse v kkovárně živlů ale nemůžu se dál pohnout ,žádný úkol mi nejde už plnit a  můj level je 22 u všech postav.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Zákys quest Velký útěk
« Odpověď #1 kdy: Únor 07, 2014, 01:04:35 »

tych koliecok bolo v hre viac, neviem ktore teraz myslis... v akom si dungeone? a v akej casti questu velky utek?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Zákys quest Velký útěk
« Odpověď #2 kdy: Únor 07, 2014, 10:08:29 »

Falagarovo panství.Level 2.Nemůžu ani otevřít tajná zdiva které jsou žlutou barvou zvýrazněny ozubenými koly.Falagar byl zajat černou gardou a musím najít způsob jak ho osvobodit.V hospodě mi jedna z postav poradila něco ohledně magického kruhu ale dál nevím.Stejně tak nevím k čemu je Arkathovo požehnání(ohnivý boss kovárna živlů).Děkuji pánové pokud někdo budete mít tip.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Zákys quest Velký útěk
« Odpověď #3 kdy: Únor 07, 2014, 10:17:46 »

Tak zatím jsem se pohnul.Bylo to triviální.Obchod magický kruh a speciální zboží.Budu s vámi ale v kontaktu.Musím vám ale říci že nám zákysářům umíte vy čklenové skvěle poradit.Díky
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Zákys quest Velký útěk
« Odpověď #4 kdy: Únor 07, 2014, 11:19:50 »

Citace: Návštěvník
Stejně tak nevím k čemu je Arkathovo požehnání(ohnivý boss kovárna živlů).

Na minimapě jsou nepřátelé vidět i tehdy, když nejsou přímo u tebe. A také dostáváš včasnější varování, že někde poblíž se nacházejí nepřátelé.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Zákys quest Velký útěk
« Odpověď #5 kdy: Únor 07, 2014, 13:00:00 »

na tie tajnézdiva vždy potrebuješ určitý počet bodov v atribute... keď je tam prasklina tak musí mať postava určitú silu (+ tam zohráva nejakú rolu pravdepodobnosttoho, že to otvorí, od nejakej úrovne je ale už tá pravdepodobnosť otvorenia 100%), keď máš ale málo tak to len ťažko otvoriš, pri ozubených kolách myslím potrebuješ vnímanie a pri tom poslednom kruhu potrebuje postava mágiu... v tom Flagarovom panství bolo to ozubuenékolo myslím za sochou archanjela
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Zákys quest Velký útěk
« Odpověď #6 kdy: Únor 09, 2014, 11:05:02 »

kde najdu Therona, toho co má klíč od stok, který potřebuju na osvobození Falagara? Lítám po Karthalu jak blázen a prostě ho nejsem schopnej najít. Díky.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Zákys quest Velký útěk
« Odpověď #7 kdy: Únor 09, 2014, 11:27:35 »

Citace: Návštěvník
kde najdu Therona, toho co má klíč od stok, který potřebuju na osvobození Falagara?

Najdeš ho v:
Spoiler: ukázat
hospodě v chudinské čtvrti.

IP zaznamenána