Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:48:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: ?POMOC? MM7 Win7 Maže savy  (Přečteno 5802 krát)

ondra

• Host
?POMOC? MM7 Win7 Maže savy
« kdy: Prosinec 08, 2013, 01:36:28 »

Ahoj.

Snažíme se rozchodit MM7 na Win7. Z počátku není s pomocí GreyFace Patchem problém, ale poté, co dospějeme do Harmondale, jakékoli uložené hry jsou najednou jen ze Smaragdového ostrova. Nepodařilo se mi zjistit, čím by to mohlo být. Pokud někdo znáte řešení, budeme opravdu vděční za radu. Díky, Ondra
IP zaznamenána

ondra

• Host
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 08, 2013, 01:46:59 »

Tedy,

Moc tomu nerozumím, ale když spustím hru přes "MM7Setup.Exe" na "Hardware Accelerated 3D" a dám "Disabled Accelerated 3D Audio", tak vidím opět své staré dobré uložené hry. Kdyby měl někdo podobný problém, tohle je mé řešení ;-) Might and Magic is not Dead! :-)
IP zaznamenána

ondra

• Host
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 08, 2013, 13:12:38 »

Nicméně naskytl se další problém - editor uložených pozic vidí zas jen ty ze Smaragdového ostrova... :( Máte někdo nějaké nápady na řešení? Díky.
IP zaznamenána

Ean10

• Nováček
  • *
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 08, 2013, 20:43:15 »

Skús vyhľadať súbory ".mm7" v počítači a zistiť či sa pri niektorých nelíši ich umiestnenie (myslím tým či sa save súbory neukladajú na dve rôzne miesta), alebo či nie sú medzi sebou inak rozdielne.
IP zaznamenána

Kusák

• Host
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 09, 2013, 20:43:41 »

Je lepší nainstalovat hru někam jinam, než do "Program Files" nebo "Program Files (x86)". Tyto složky jsou systémem chráněny. Je možné, že sejvy objevíš někde v "c:\users\%uživatelské jméno%\virtualstore", což je "náhradní složka" pro ukládání, když systém nepovolí ukládat do chráněných složek. Já jsem teď pařil MM7 taky pod Win7 64bit, nainstaloval jsem to do jiné složky, dal neoficiální Monk´s patch, nastavil kompatibilitu s Win XP sp2 a taky zakázal hardwarovou akceleraci zvuku. Chvilku to zlobilo (padání při tvorbě družiny), ale pak se to spravilo. Jediný problém je s hudbou, buď hraje naplno, nebo vůbec, nejde regulovat hlasitost. Hudbu ale stejně vypínám. Zvuky byly v pořádku. Jinak hraní a ukládání bez problémů. Moji akci s jednou postavou můžeš najít v sekci "Atypické družiny - hráči" :-)
IP zaznamenána