Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:58:34
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Cheat ??  (Přečteno 7504 krát)

Marien

• Mladší člen
  • **
Cheat ??
« kdy: Prosinec 10, 2008, 21:03:34 »

Tak jsem se rozhodl si znovu zahrát tuhle skvělou gamesu (pro mě osobně nejlepší díl z celé série) a objevil jsem tyhle stránky. Jsou bezva. Všiml jsem si, že na konci návodu na hru je tip, který je považován za cheat nebo neférový trik, a to konkrétně kliknutím na zeď banky v Novém Sorpigalu a získání svitku na létaní. Je sice pravda, že pak lze vyletět na střechu a portit do chrámu naboostit chary, ale osobně se domnívám, že svitek primárně slouží k dostání se na balkón banky a získat tak přístup k učiteli vodní magie expertní úrovně. Je to asi na stejné úrovni, jako skryté svitky ve stěnách v dungeonech, takže tohle bych za cheat nepovažoval, jde spíše o bonus pro poctivce, kteří vše prošmejdí a prozkoumají každý centimetr textury ve hře. Dostat se na 1 lvl do chrámu je také ošidná věc, protože během 5 vteřin jste usmažení draky v okolí. Ale snad se tu najdou profíci co to stihnout naklikat a pak rychle port zpět. Mě se to nepovedlo ani na 15 lvl. Toť můj pohled na věc a šetře si oči :)
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Cheat ??
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 11, 2008, 22:53:25 »

Marien: Abys to přežil, musíš do chrámu zaletět, nikoliv zaběhnout. Tam se musíš schovat za "roh" a zapnout tahový mód.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Cheat ??
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 12, 2008, 03:00:47 »

Díky za pochvalu. S účelem svitku máš pravdu, svitek tam je skutečně spíše kvůli tomu učiteli, ale protože je tam rovnou i ta možnost "zaletět" do Dračích písků do chrámu NWC, tak se to obvykle spojuje právě s tímto. Jak už napsal Killer, musíš to vzít letem, protože během letu se dá velmi dobře uhýbat střelám draků. Čím ostřejší úhel do svatyně vemeš, tím menší pravděpodobnost, že tě draci trefí. Řekl bych, že ve chvíli, kdy se u banky odlepíš od země, tak Dračí věž v Novém Sorpigalu představuje větší nebezpečí.
IP zaznamenána
This is the end ...

Zero

• Host
Cheat ??
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 14, 2008, 14:04:19 »

Ještě mám takovou připomínku: Nemáš na webu napsané,že  se dá zpátky dostat i tím,že klikneš na vnější zeď toho chrámu (na mapě je to myslím část jílce meče). Už si přesně nepamatuji,kam musíš kliknout,ale mám to osobně vyzkoušené
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Cheat ??
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 16, 2008, 09:27:53 »

Vim o tom, ale už zvítězila lennost ;) Na cestu zpět je opravdu lepší mít raději najmutého mistra portálů, než to zkusit doběhnout.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Cheat ??
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 16, 2008, 13:13:13 »

Citace: Elemir
Na cestu zpět je opravdu lepší mít raději najmutého mistra portálů, než to zkusit doběhnout.

Tak, o tom bych se mohl hádat :-))
Mistr portálů si bere 20% získaných peněz. Kde chceš na začátku hry sehnat 2000 zlatých? "Kliknutí na chrám, kde je jílec meče se dá urychlit, tak že nepoužiješ levé tlačítko myši, ale mezerník (nemusíš mířit).
IP zaznamenána

Dead Boss

• Host
Cheat ??
« Odpověď #6 kdy: Únor 14, 2009, 21:18:04 »

Podľa mňa je tam ten zvitok hlavne kvôli NWC dungeonu. Poďme po poriadku:

Hra MM6 je zpočiatku veľmi náročná, ale
NÁHODOU nájdete v stene banky zvitok Fly, super a potom
NÁHODOU nájdete teleport do jednej z najtažžších lokalit v hre
NÁHODOU sa objavíte vedľa obelisku, ktorý vám vylepší staty
NÁHODOU sa kliknutím na stenu ocitnete v tajnom dungeone, kde
NÁHODOU nájdete zopár super itemov, kúzlo Inferno, truhlicu s peniazmi, stôl ktorý vylepší staty o +200 a veľa ďalších vecí
NÁHODOU vedie z Dračích pieskov teleport, ktorý sa nachádza kúsok od miesta kde vás vyhodí východ z NWC

Takže máte pravdu, ten zvitok určite slúži k tomu aby som sa dostal k expertovi vzudchu. Veď predsa na začiatku hry potrebujete experta vo vzdušnej mágii :-)

Nič v zlom, ale toto je podľa mňa priehľadné ako mydlová bublina.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Cheat ??
« Odpověď #7 kdy: Únor 16, 2009, 11:27:27 »

4Killer: Tak tenhle příspěvek jsem minule přehlídl, tak odpovím nyní :) Na začátku hry má družina v kapse 200 zl., donesením dopisu Andoveru Potbellovi do hospody získáš 1000 zl., na severním pobřeží u řeky je nechráněná truhla s cca 500 zl., u mola lze velmi snadno přemoci 3 gobliny a opět vybrat truhlu a je to. Družina má více jak 2000 zl. Stejně tak se lze snadno dostat ke dvěma truhlám u mostu při cestě vedoucí do hradu Ironfist. Společně s dalšími truhlami a případně ukrytou truhlou pod kamenem na severním pobřeží si lze hned na začátku přijít na pěkný majetek aniž by bylo třeba příliš bojovat.
IP zaznamenána
This is the end ...

BautyF

• Host
Cheat ??
« Odpověď #8 kdy: Únor 16, 2009, 20:19:09 »

Proběhnot na prvním lvl kolem 50 draků je fuška ( ale jde to , já to dal na potřetí) , lepší je počkat si až družina bude kapánek silnější ( tak 5lvl , pak už se dá v pohodě dát , někdo možná během cesty zemře nebo upadne do pezvědomí ,ale se 10 , 000 zlatými není těžké zajít do chrámu a zaplatit léčbu )  , pravda že začátek v MM6 je těžší než v jakémkoliv jiném díle , MM7 není tak obdížné a dungeony v něm jsou kapánek zredukované ( zádný VARN nebo hrad Darkmoor ) , začátek v MM8 je zase vyloženě ulechčený aby ho zvládli i méně zkušení hráči
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
Cheat ??
« Odpověď #9 kdy: Únor 10, 2012, 11:09:20 »

Já bych k tomu chtěl říct jen pár věcí. Podle mě ten svitek je  k tomu abych doletěl zatím expertem vzduchu( ikdyž  na jednu stranu by to mohlo být bráno jako zkouška jestli seš fakt expert, ale to je jedno. Protože, když jsem byl jednou jako malé dítě nemocný, tak mě bavilo jen tak chodit po městě zabijet gobliny. Jednou jsem takhle šel zvednul hlavu a klikunul na cihlu(be létání). Takže do dracich písku i zpět se člověk v pohodě dostane bez létání, protože dotoho chrámu jde i zaběhnout. TED TO NEJLEPSI ! jelikož se tám dá nabrat v tom tajnym dungenu nejky to 255+stat. tak klidne na prvnim levelu probehnete  celou goblini hlasku chram baa a lehči dungeoni uplne bez problemu....
IP zaznamenána

Hejdis

• Host
Cheat ??
« Odpověď #10 kdy: Leden 11, 2013, 19:11:36 »

Objevil jsem že v novém sorpigalu při dobrém uhlu postavení pod bankou lze klikonut na dveře k učiteli experta vzduchu, takže nemusíte používat nte svitek.
Nadále rada pro ty jenž se dostanuo do nějakého težšího dungeonu a chtějé ho vymlátit na nízkém levelu, je dobré se dobře postavit ke dveřím (zavreným) a pomocí ukroků se vám oběví skulinka  bud v pantech nebo mezi dveřma a zdí mezera kterou se nechají nepřátelé za dveřmi lehce pomlátit
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Cheat ??
« Odpověď #11 kdy: Leden 12, 2013, 12:17:09 »

Výborné je přes takovéto dveře poslat kouzlo Kruh ohně, naláká to na ty dveře mnohem víc potvor ;)
IP zaznamenána
This is the end ...