Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:48:08
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM9 - nejde spustit  (Přečteno 5234 krát)

Dextrila

• Host
MM9 - nejde spustit
« kdy: Srpen 03, 2012, 17:35:50 »

Ahoj, mám problém s rozjetím MM9 na ntb. Zkoušela jsem postupně bez patche, s offiko patchem, s telp patchem a nakonec s češtinou. Vždy se mi objeví malá modré okýnko s loading a hláška, že nemám vložené CD. Takže jsem si zatím 9 nezahrála. Předchozí 6-8 fungují bez problému. Předem díky za rady, jak to rozjet :)

Pro jistotu přidávám info o pc :)
Počítač je ntb HP6735s
Operating System                                  Windows XP                    
DirectX Version                                         DirectX                      
CPU Model/Name                            AMD Turion(tm) with MMX(TM) Technology
CPU Speed                                               2.0GHz                        
# of Processors                                         1                            
Total Physical Memory                                   2GB                          
% Memory Used                                           27%                          
Resolution                                              1280 x 768                    
Color Depth                                             32-Bit                        
Free Disk Space                                 C:\   14.43GB                
Free Disk Space                                         D:\   9.50GB                  
Max Swap File Size                                      3.60GB                        
Available Swap File                                     3.23GB                        
CD-ROM Access Mode                              32-Bit Disk Access            
TCP/IP Protocol                                         Installed                    
IPX/SPX Protocl                                         Installed                    
3DO Title                                   Heroes of Might and Magic® III
3DO Title                                   Might and Magic Day of the Destroyer
3DO Title                                               Might and Magic IX            
3DO Title                                               Might and Magic VII
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
MM9 - nejde spustit
« Odpověď #1 kdy: Srpen 05, 2012, 17:36:42 »

Ahoj, opravdu tam máš to Play CD vloženo? Jinak parametry je ten notebook v pořádku a mělo by to na něm jet bez problémů.
IP zaznamenána
This is the end ...