Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:59:01
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Baaovy hlavy  (Přečteno 4976 krát)

Kusák

• Host
Baaovy hlavy
« kdy: Září 29, 2012, 10:35:43 »

Mám poznámku k získání zkušeností kliknutím na velkou Baaovu hlavu. Nestačí pouze aktivovat 4 malé Baaovy hlavy - je pak nutno proběhnout tu spirálovou chodbu s pastmi, jinak velká hlava prohlásí "nejsi hoden Baa". Nějaký text v chrámu to i napovídá.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Baaovy hlavy
« Odpověď #1 kdy: Říjen 02, 2012, 06:36:52 »

Zkusím se na to kouknout, až se do chrámu dostanu. Mám pocit, že mě to vždycky nejdříve zavedlo do spirálové místnosti.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kusák

• Host
Baaovy hlavy
« Odpověď #2 kdy: Říjen 02, 2012, 19:17:53 »

Ono je asi jedno, jestli se první pokliká na 4 malé hlavy a pak proběhne spirála nebo naopak. Ale spirála se proběhnout musí, jinak velká hlava zkušenost nedá. Spirálu jsem jednou neproběhl, protože tam kromě pastí vlastně nic není a pak jsem se divil, proč mi velký Baa nechce dát zkušenost.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Baaovy hlavy
« Odpověď #3 kdy: Říjen 02, 2012, 20:05:03 »

Už si to moc nevybavuju, ale mě do té spirály prostě vždycky něco dožene ještě před velkou hlavou :) Jakmile se k tomu dostanu, tak to vyzkouším. Je to i celkem logické, že by podobná výzva měla předbíhat ten zbytek.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Baaovy hlavy
« Odpověď #4 kdy: Říjen 05, 2012, 16:33:45 »

Už jsem se do Nejvyššího chrámu Baa dostal a ono je to dokonce napsáno v té poznámce o expertní úrovni Bystrosti. Podle ní se nejprve musí proběhnout spirála a pak aktivovat hlavy. Takže proběhnout spirálou je opravdu nutnost.

Edit: Ověřeno, je to tak. Bez proběhnutí spirály se mi to taky nepodařilo. Zvolil jsem stejnou taktiku jako vždy a opravdu to beru pokaždé systematicky od shora dolu, tudíž než dojdu k hlavám, tak mám spirálu již proběhnutou. Poupravim ještě návod.
IP zaznamenána
This is the end ...