Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:47:59
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Samovolne vymazanie dovedností.  (Přečteno 5545 krát)

Nastasija

• Host
Samovolne vymazanie dovedností.
« kdy: Září 16, 2009, 15:41:28 »

Stalo sa vám už, že pri každom splnení úlohy sa vám vymazali dovednosti štít a zbroje? Neviem od kedy presne mi to začalo robiť, ale raz som si dala opraviť zbroj a keď som ju chcela nasadiť, nešla. Keď som pozrela aj ostatným postavám, rovnako ani oni tieto dovednosti zrazu nemali, pričom zbroje aj štít mali na sebe. Stalo sa to aj po opakovanom dokúpení a "povýšení" týchto dovedností na úroveň expert. Pri jednej postave mi dokonca nejde teraz dokúpiť ani dovednosť kožená zbroj.
Tak ja len, či niekto nevie čo s tým, lebo doposiaľ som tento problém nikdy nemala a rada by som hru dohrala. Ide o M&M 7.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Září 28, 2009, 09:49:39 »

Tak tohle se mi nikdy nestalo, vypadá to na pěknou chybu, zkus hru přeinstalovat a uvidíš.
IP zaznamenána
This is the end ...

Nastasija

• Host
« Odpověď #2 kdy: Říjen 29, 2009, 23:07:03 »

Preinštalovala som windows, preinštalovala som hru, nainštalovala som ju z originál CD (aj ju púšťam z originál CD, žiaden IMAGE), pridala som len oficiálny patch 1.1, a potom ten AfterXP patch, dala som češtinu a cca do úrovne 15 všetko OK. Potom mi znova tie dovednosti vymazalo.
Tak to riešim tak, že všetky zbroje a štíty som dala spevniť zeleno-žltým nápojom aby sa nikdy nepokazili a ja som ich nemusela dávať z nich dole :-D. Ale aj tak ma to nahnevalo, na plátovej zbroji bol už druhý krát povýšený. Naozaj netuším prečo to robí.
IP zaznamenána