Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:47:40
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Hrajeme Might and Magic 9  (Přečteno 398 krát)

Milhaus

• Zasloužilý člen
Hrajeme Might and Magic 9
« kdy: Duben 11, 2026, 01:04:59 »

Tak konečně (po těch dlouhých letech) jsem si nyní již jistý, že jsem tento díl dokázal dohrát až do konce (viz screen) a vydržel u toho, i když jako vždy v momentě, kdy postavy dosáhly druhého povýšení a staly se téměř nesmrtelné (což se stalo brzy) mě to nebavilo. Tedy poslední zábavný dungeon byla lichova laboratoř.

Já si tedy většinu hry tak nějak pamatoval (před rozehrátím hry bych ani nevěděl, že tam ty dungeony jsou, ale když jsem tam byl přímo ve hře, tak jsem si vzpomněl, kromě úplného konce). Nyní bych teoreticky mohl zkusit tu hru za sólo gladiátora, což je zde asi nevíce ekvivalent rytíře z předchozích dílů. Ale asi na to nebudu mít sílu :), alespoň ne hned.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Hrajeme Might and Magic 9
« Odpověď #1 kdy: Duben 12, 2026, 21:05:50 »

Je to zvláštní, i já bych si řadu věcí z hlavy nevybavil a to jsem devítku dohrál několikrát. Ale jakmile začnu hrát, tak to tam postupně zase naskakuje :D. Každopádně gratuluji a na deníček ze sólo hraní se už těším.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #2 kdy: Duben 15, 2026, 21:53:31 »

Taky se těším..

Já devítku dohrál před pár lety poprvé. Jinak škoda, že nepokračovali v trendu MM6-MM8, to by mohla být úplně ultimátní hra. :(
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #3 kdy: Duben 15, 2026, 22:26:39 »

Já to zatím hrát ani nezačal a ani nevím, jestli začnu.

Myslím, že o proti předchozím dílům, bude v tomto díle gladiátor bit ze všech stran. Ne jen, že nemá výhodu v magii (která mi ale v této hře přijde vcelku zbytečná - krom cestovních, léčivých či podpůrných kouzel - útočná kouzla jsem téměř nepoužíval), ale i třeba ve zkušenostech/úrovních a penězích/předmětech s vhodným očarováním na tom bude mnohem hůř, než jakákoliv kouzlící postava.
IP zaznamenána