Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:38:42
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Kovárna živlů  (Přečteno 8737 krát)

Venstr77

• Nováček
  • *
Kovárna živlů
« kdy: Červenec 03, 2021, 08:35:56 »

Ahoj, hru jsem začal znova hrát a mám problém po dokončení Hradu P. mám jít na střechu a odletět do kovárny živlů. Po promluvě s Lvem se mi neotevře nabídka cestovat do kovárny živlů.
Když jsem ji hrál prvně tento problém se neobjevil. Dále mě nefunguje úkol kde mám donést bestiář do hospody a ještě se my neotevře most do další části. Pomoooc Moc děkuji
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Kovárna živlů
« Odpověď #1 kdy: Červenec 03, 2021, 15:09:57 »

Ahoj, viz MM X Legacy v roce 2021. Problém souvisí se zrušením online podpory.

Dialog s Levem lze vyřešit následovně:

1) v adresáři s hrou si najdi soubor LevDialog.xml

(...\Might and Magic X Legacy\Might and Magic X\Legacy_Data\StreamingAssets\Dialog\LevDialog.xml)

2) vymaž všechny 4 řádky, které obsahují direktivu

<condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" />

Je to celkem známá věc, která je tu už v několika topicích dobře zmapována.

Most by se měl otevřít po vyřešení Kovárny živlů, ale pokud by se tak přeci jen nestalo, tak v souboru theworld.xml (...StreamingAssets/Maps/theworld.xml) vyhledej část:

<Slot Height="6.13505" Terrain="BLOCKED" TerrainSound="NONE" MapArea="ASHEN_HILLS">
<Position>
<X>106</X>
<Y>67</Y>
</Position>

a změň BLOCKED na PASSABLE. Díky tomu budeš moci projít skrze vagón i bez dokončení Act I.

Problém s bestiářem tuším souvisí s DLC. To lze také odemknout, ale dělá se to až po základní hře, kdy se patřičný úkol naroubuje na úkol jiného zadavatele (na nějaký již dávno splněný úkol).

IP zaznamenána
This is the end ...