Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:16:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM8 dvere k štítu zatmenia  (Přečteno 4563 krát)

tono

• Zasloužilý člen
MM8 dvere k štítu zatmenia
« kdy: Říjen 18, 2016, 11:09:50 »

Ahoj,
Na stránke http://www.svetmightandmagic.cz/mmviii/mmviii_mapy.php?mapa=dungeon17 sa v legende píše:
Dvere 4 "v truhle je Štít zatmění (do místnosti se dostanete jedině pokud jste s Dysonem otevřeli dveře 3, nebo napadnete nekromancery)"

Dovolím si nesúhlasiť. Áno Dyson otvára dvere 3, ale na žiadne iné v tomto cechu už vplyv nemá. Na začiatku sú dvere 4(aj dvere vedľa nich, plus ďalšie dvoje na opačnej strane schodiska) _zamknuté_ a nedajú sa žiadnym spôsobom otvoriť. Môžeš to skúšať s Dysonom alebo bez neho, môžeš otvoriť dvere 3 a dokonca môžeš zabiť všetkých nekromancerov v cechu. Tie dvere neotvoríš. Dvere sa odomknú samé až po splnení questu teda keď sa pridáš na lubovolnú stranu cechov. Ani teraz ťa stráže nebudú chcieť vpustiť dnu, ale dvere už otvoríš a kľudne aj bez Dysona .
A ešte jedna poznámka k samotnej truhle. Často sa mi stalo že som truhlu otvoril a štít zatmenia v nej nebol. Je potrebné bedňu vyprázdniť, zavrieť a znova otvoriť :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:MM8 dvere k štítu zatmenia
« Odpověď #1 kdy: Říjen 19, 2016, 09:10:51 »

Ahoj, já si právě vybavuju, že jsem měl tenkrát problém se do té hlídané části cechu vůbec dostat, ale při pozdějších rozehrávkách to už šlo (např. na druhý klik na dveře apod.). Hlavní problém je, že Cech nekromancerů je dost zabugovaný, takže až budu mít MM8 zase nainstalované, tak na to kouknu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: Říjen 26, 2016, 10:47:26 »

Nainstaloval jsem čistou hru na WinXP a k tomu Mok's patch a je to tak. Na Dysonovi nezáleží. Budu muset opravit i řešení úkolů, protože já ho od té doby opravdu pokaždé vláčím sebou, takže jsem si toho ani všimnout nemohl :D Díky.
IP zaznamenána
This is the end ...

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #3 kdy: Říjen 26, 2016, 15:59:21 »

No hlavne si Dysona treba nechať keď chceš zničiť menič na kostlivcov. Raz som ho vyhodil s partie hneď potom ako mi otvoril dvere č.3. Dolu sa mi síce podarilo zablokovať dvere, ale menič sa zničiť bez neho nedal. Musel som sa vrátiť až do krčmy a znova ho najať :)

Inak mám to už toľko krát nahrané a takmer vždy nájdem niečo čo som nevedel. Napríklad že červená bylinka kominíčku sa dá použiť (zjesť) aj bez fľaštičky a pridá 2HP, alebo relikvia meč "HAD" ktorý som vždy predal je vlastne jedna s najlepších zbraní v hre. A po respawne tábora drakobijcov sa dá zobrať aj druhý kus.
IP zaznamenána