Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

  • Duben 18, 2024, 12:59:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 6 7 [8]

Autor Téma: Ubisoft obnovuje práci na MMX.  (Přečteno 41352 krát)

Templayer

  • Host
Re:Ubisoft obnovuje práci na MMX.
« Odpověď #105 kdy: Září 20, 2015, 23:51:04 »

To já, když už to hraji, jakože to hraji jen jednou za hodně dlouhou dobu, si naopak rád všechny hádanky vyřeším znovu a většinou mě těší, že si to buď pamatuji, nebo že to odhalím znovu. Tedy dá se to chápat, jako jakýsi důkaz, že ač stále více a více prokazatelně blbnu, není to se mnou ještě zas tak strašné, jak to někdy vypadá.

Leč jak tak přemýšlím a rekapituluji zpětně tuto diskuzi, napadlo mě, že toto téma je o něčem jako že vydavatel Ubisoft obnovuje práce na MMX a že jsme tu probrali hrozně moc věcí, ale téměř žádná z nich se netýká ubisoftu :). Přitom debatovat třeba o MM6 se dá i na jiných místech, třebas v tom topicu o sólo rytíři, nebo kdekoliv. Klidně se tam dá i topic založit, který by řešil opětovné hraní některého tohoto dílu. Ono to je sice fajn pokec, ale může to být pro někoho dalšího, kdo to téma otevře a bude si chtít přečíst něco o obnově prací na MMX poněkud matoucí, když se místo toho dočte třeba o účinku kávy, o tom, jak je tes k ničemu a tak :D.

Já měl za to, že jsme v hospodě. O_o
IP zaznamenána

Elemir

  • Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
  • Příspěvků: 7306
Re:Ubisoft obnovuje práci na MMX.
« Odpověď #106 kdy: Září 21, 2015, 07:51:36 »

4Milhaus: Schválně jsem to nechal být, vzhledem k tomu, že jde o aprílové téma, které vlastně vzniklo z úplně jiného důvodu. Zajímalo mě, jestli se tenhle týpek změnil nebo ne ;)

Každopádně bych se rád všem omluvil za to, že jsem vás dopředu nevaroval a nechal to dojít až takhle daleko. Ale tak šanci by měl prostě dostat každý (byť v tomhle případě už opakovanou) a bylo by to proti volnosti, kterou jsem tu na počátku slíbil. Jenomže nevýhodou admina je, že si tu jedním dotazem může zobrazit veškeré příspěvky jednoho člověka a rovnou si je srovnat s Knihou návštěv, což občas trochu láká i něco zacitovat (obzvláště rozpory). V tomhle případě už to nutkání přerostlo únosnou mez a tak to utnu osobně (tímto se omlouvám KILLERovi, že to uzamknu sám).

Dělat práci pro komunitu vypadá jinak, než se chtít na úkor komunity zviditelňovat a to je to, co mě vždycky vadilo a co prostě někteří lidé nechápou a ke vší smůle ani nikdy nepochopí. O to hůře, pokud mají zároveň pocit, že svět se točí jen kolem nich a je vůči nim nepřátelský, protože nechápe jejich geniální myšlenkové pochody. Upřímně řečeno, raději jednoho "geniála" vyměním za 100 "obyčejných" hráčů, kterým jde opravdu jen o hru a o potěšení z hraní.

Téma uzamykám a zřejmě i proti svým zásadám promažu.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 6 7 [8]