Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

  • Duben 18, 2024, 21:20:52
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Dotazy ohledně warezu.  (Přečteno 4172 krát)

Elemir

  • Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
  • Příspěvků: 7306
Dotazy ohledně warezu.
« kdy: Březen 15, 2015, 20:02:07 »

V souladu s pravidly fóra, jsem se rozhodl vrátit se k problematice warezu ještě v sekci o Might & Magic X: Legacy, protože se jí to týká nejvíce.

V průběhu času se zde objevují různé dotazy a někdy to prostě od nás směřuje k otázkám, zda-li se jedná o originál, či nikoliv. Není to žádná magie, warez verze disponují dobře zdokumentovanými chybami, takže nemá smysl to před námi tajit ;)

Nejsem rozhodně žádný moralista, tohle je věc každého hráče, aby si to vyjasnil nejprve sám se sebou. Je také čistě na nás, zda-li dotaz zodpovíme. Není to rozhodně neochotou. Základním kamenem úrazu jsou formáty save pozicí.

Pokud chci někomu pomoci, znamená to hrát si s různými konverzemi, chybu opravit a pak to zpět převést do kompatibilního formátu. Výsledek přitom není zaručen. Stejnou možnost máte i Vy sami, odpovědi a návody už na fóru jsou.

Mějte to prosím při zadání dotazu na paměti. Díky.
IP zaznamenána
This is the end ...

Karol13

  • Mladší člen
  • **
  • Příspěvků: 94
Re:Dotazy ohledně warezu.
« Odpověď #1 kdy: Leden 18, 2021, 18:47:22 »

".. je věc každého hráče, aby si to vyjasnil nejprve sám se sebou."

Mne osobne je celkom ľúto, že som si MMX kúpil, dokonca v predpredaji (a deluxe) a dokonca pre moju nevšímavosť som si dokúpil aj DLC (ktoré k deluxe bolo vlastne zdarma).
A to hlavne kvôli okolnostiam, ohľadom postoja a prístupu Ubisoftu ako publisher k developerom.
Tím grafikov a programátorov bola grupa výslovných profesionálov a podľa mňa aj s talentom. Ubisoft, tak ako to dnes býva bežné, ich hodil predčasne "cez palubu", a ako hráč, chcem aby moje peniaze dostali hlavne developeri, ktorí sú v mojich očiach hrdinovia, nie manažment / publisher.
Ako presale zákazník som si aj s niektorými na ich vtedy aktívnom fóre písal, a boli nad pomery ochotní aj ústretoví.

Okdazujem každému, kto si MMX skrátka "stiahol", že nemusí mať výčitky. Ubisoftu vaše chechtáky istotne nechýbajú (maximálne by ich premenil v ďalšiu mainstreamovu vec ako assassin greed alebo niečo podobné, s dôrazom zaujať 12 až 25 ročných hráčov s nižším IQ aj vkusom. Bez mienenej urážky)

Aby som nebol jednostranný, ten systém získavania bonusov a kupovania si extra vecí do hry bol milý a páčil sa mi.
Možno hint pre budúceho developera - hry by okrem extra contentu (ako sú zbrane, či dungeony) mohol ponúkať aj in-game cheaty, alebo in-game nápovedu, nad rámec bežných možností. (ešte by som pridal, že by to mohlo znižovať finálne skóre)
Niektoré hry to mali - že po dosiahnutí istých herných výsledkov vám dal extra body, a tie ste mohli premeniť v herné výhody na úrovni čistého podvádzania (Arcanum to mal napríklad a bolo milé)
IP zaznamenána