Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

  • Březen 29, 2024, 02:18:08
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.

Příspěvky - bubushow

Strana: [1] 2
1
Problémy s instalací a spouštěním / Re:Crag Hak relikvie
« kdy: Květen 13, 2018, 19:12:02  »
Aha, tak to bude asi trochu blbý s mojí úrovní english  :-[ :-[

Nicméně to je jediná ztracená věc, neboť všechny ostatní odměny jsou ve hře přítomny. :) :)

2
Problémy s instalací a spouštěním / Re:Crag Hak relikvie
« kdy: Duben 17, 2018, 16:45:35  »
Jop, přesně tyhle odměny mám na mysli.  :) Když se koukám na Uplay, tak jsou stejně zaškrtnuté, jako je vidět na obrázku, ale v samotné hře se mi nějak nechtějí aktivovat. :(

3
Problémy s instalací a spouštěním / Re:Crag Hak relikvie
« kdy: Duben 16, 2018, 19:56:27  »
njn, tak jsem holt upadl v nemilost u Ubisoftu. Tak uvidím, jestli mi chybí všechny odměny nebo jenom tenhle jeden.

Což mi připomíná, jsou tyhle relikvie vidět v bonusech? Já tam mám jenom Sokol a Jednorožec plus neaktivní Hromomečovu helmu.

4
Problémy s instalací a spouštěním / Re:Crag Hak relikvie
« kdy: Duben 15, 2018, 08:28:17  »
Samotné přihlášení na Uplay se zdá být v pohodě. Jestli funguje i připojení k ubisoftu to už fakt nepoznám. Připouštím, že mám problém s aktualizací uložených pozici s cloudem, ale to by nemělo mít na celou věc zásadní vliv.

No a jestli to zasáhlo pouze tuhle jednu odměnu, nebo i ty další, to nezjistím dřív než v Sea Havenu, či Karthalu. Vím celkem bezpečně, že tyhle relikvie jsem měl vždycky od začátku v inventáři. Nu, co naplat jsem zase na začátku  :) :)

5
Problémy s instalací a spouštěním / Crag Hak relikvie
« kdy: Duben 14, 2018, 09:11:01  »
Zdravím

právě jsem si chtěl zkusit rozjet znovu MM X a zjistil, že na začátku hry nemám Crack Hakovy relikvie, helma - brnění - větrná hůl - sekera, které jsem tam vždycky měl. Přitom je v seznamu odměn mám, ale teď mám prostě prázdný inventář  ??? Dělá mi to jak na hlavním compu, tak i na notebooku, přitom v uložených pozicích ty relikvie mám.

Netušíte někdo, jak je tam zase dostat?

Teda ne že by to nešlo bez nich, ale ta větrná hůl fakt zamrzí  ;D ;D

6
Problémy s instalací a spouštěním / Re:Bílé kruhy
« kdy: Únor 06, 2018, 18:44:50  »
Schválně jsem to včera zkoušel na GTX 1070, na plné detaily a se vším možným. Žádný grafický bug jsem při tom nezaznamenal (Windows 7).

Jen blbá otázka pod čarou, jak jsi to zprovoznil na plné detaily? Já teda mám jenom GTX 960, ale nepovolí mi to víc jak střední detaily. Vlastně mě to vůbec nepovolí vůbec změnit zobrazení detailů. Tahle hodnota je nepřístupná.

7
Problémy s instalací a spouštěním / Re:Bílé kruhy
« kdy: Únor 03, 2018, 19:12:47  »
Tak, zřejmě jsem už našel i řešení  :) :)

Might Magic X nemá bohužel software 3D, jako to bylo u předchozích dílů, ale nakonec na tyhle bílé kruhy stačilo v nastavení grafiky odškrtnout políčko Vysoký dynamický rozsah. Pak už se to zobrazuje normálně.

8
Problémy s instalací a spouštěním / Bílé kruhy
« kdy: Únor 03, 2018, 17:31:15  »
Právě jsem po nějakém čase opět nainstaloval Might Magic na svůj hlavní comp  a dočkal se velice podivného stavu:

Hra samotná funguje bez problémů, nicméně v určitých pasážích a soubojích třeba Stínoví draci, nebo Assasíni, facehunteři, tak nevidím přímo postavy, ale kolem nich mi problikávají takové bílé kruhy. Vidím ukazatel zdraví, ale samotné protivníky už méně. Vypadá to jako nějaká grafická chyba či chyba v texturách, ale stejná verze na notesu mi nic podobného nedělá  :o :o

Pravda, mám trochu výkonnější sestavu s více pamětí než před léty, ale rozdíl je podle mého hlavně v grafárně (Nvidia GTX 960), ačkoliv i ten je nepatrný, když vidím, jak se hra seká ve stále stejných místech

Narazil někdo na podobný problém?

9
Obecná diskuze k Legacy / Re:Ako ma vyzerat idealna parta?
« kdy: Únor 03, 2018, 17:22:41  »
Právě jsem dokončil Might Magic X a musím říct, že tahle hybridní parta ve mě zanechala velice dobrý dojem:

Křižák-Hraničář-Zvěd-Lovec

Křižák (paladin) - hlavní kámen celé party. Obzvláště v tuhých soubojích na něm stojí existence celé družiny. Pokud padne celá parta jde ke dnu.
Hraničář (Strážce) - tahle postava je hlavní údernou částí celé party. Díky vícenásobným, přesným útokům dokáže spolehlivě vyřadit nepřátelské bloky, takže zanechává jejich obranu široce otevřenou.
Zvěd (Průzkumník) - postava s dovedností magie ohně je nezbytná v první části hry, bez ní by to prostě nešlo. S dvěma sekerami v ruce se dokáže pěkně ohánět
Lovec (záškodník) - hlavní bijec celé party, který dává ty největší rány (400-500 zranění, žádný problém. Jakmile Hraničář vyřadí bloky, roztříští protivníkovi zbroj, aby umocnil útočnou sekvenci pro další útoky. Navíc po povýšení na záškodníka může svojí harpunou připravit protivníkům ošklivá překvapení

Tahle parta v boji nepoužívá žádná útočná kouzla a kromě magie světla, mají všichni magii pouze na expertní úrovni. Vynikají v boji na blízko i na dálku, což plně kompenzuje absenci útočné magie. Základem úspěchu je samozřejmě nalezení či nakoupení  amuletů, prstenů nebo vybavení s imunitou vůči omráčení, paralýze a zmatení. Zbytek už je víceméně vítaný bonus.
Bojová taktika je přitom celkem jednoduchá. Hraničář nepřítele vyblokuje, Lovec ho pořádně načne a zbytek ho dorazí.

10
Problémy s instalací a spouštěním her / MM6 rozlišení
« kdy: Březen 24, 2014, 18:53:10  »
Aha, tak toho jsem si nevšimnul. Díky moc

11
Problémy s instalací a spouštěním her / MM6 rozlišení
« kdy: Březen 24, 2014, 16:58:49  »
Stala se mi trochu komická věc. Sám netuším jak, ale nějakou kombinací se mi hra přepnula z plného okna do klasického okna 640x480 (myslím) No a teď nemohu za živého boha přijít na to, jak to dostat zpátky do plného okna.

Ve Windows XP, by to asi nebyl problém "Shift + Enter" by podobnou věc spravil, ale ve Win 7 nemohu za živého boha přijít na to jak se dostat zpátky

12
Místnost zákysů / MM6 začátek
« kdy: Březen 06, 2014, 21:04:04  »
tak dobrý, dobrý, už to mám. Nebyl jsem členem magické gildy.

13
Místnost zákysů / MM6 začátek
« kdy: Březen 06, 2014, 16:42:52  »
Díky. A kde ještě najdu tu fontánu, která na mě sešle den ochrany a den bohů? A hlavně, jak se pak dostanu zpátky do Sorgipalu?

14
Místnost zákysů / MM6 začátek
« kdy: Březen 05, 2014, 18:08:04  »
Můžete mi někdo připomenout, kam mám na začátku v Sorpigalu vyletět, abych se dostal do té tajné lokace kde získám poměrně velký počáteční bonus k projití úvodní části hry? Svitek létání jsem už našel, ale nevím, kam s ním vyletět.

15
Problémy s instalací a spouštěním her / problem s cestinou
« kdy: Březen 04, 2014, 10:40:15  »
Nu, i já se přidám s MM6. Právě jsem zkoušel tu verzi co vyšla na Uplay, ale nemůžu do ní pod Win 7 dostat češtinu. Mám všechny verze od 1.1 po 1.3, ale žádná se mi na to nedaří aplikovat.

Strana: [1] 2