Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

  • Březen 29, 2024, 14:09:09
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.

Příspěvky - flash

Strana: [1] 2 3 ... 18
1
O hrách a hraní obecně / Re:YouTube koutek
« kdy: Červen 04, 2023, 16:44:40  »
Chápu. Jediné co lze říct že tvůrci jsou jen prostředek k realizaci a většina věcí vychází, včetně zápletky a tak, z pravidel Pathfindera, což už je původem odjinud. Takže se tam moc ta ruská tupost neprojevuje, spíš tam lehce vystupuje na povrch pro západní woke styl který tam je na přání vydavatele Paizo. Kingmaker je možné s klidem vypustit a hrát Wrath of The Righteous, je to výrazně lepší. Pořadník máš dlouhý, jen co je pravda, ale přesto bych to nezatracoval. Ja osobně jsem dost starý na to abych k Rusům měl záporný postoj i bez toho co se děje teď, nemám je rad odjakživa, ale občas je třeba neslučovat politiku s hrami a uznat že občas z toho rigolu bahna co Rusko predtstavuje vzejde něco co může mít smysl. To jen tak můj názor, byl bych nerad brán jako obdivovatel Ruska :D

2
O hrách a hraní obecně / Re:YouTube koutek
« kdy: Červen 04, 2023, 02:14:27  »
Možná škoda, je to výborný. Za mně dost možná nejlepší rpg za poslední roky. Nikdy neříkej nikdy :D

3
O hrách a hraní obecně / Re:YouTube koutek
« kdy: Květen 30, 2023, 17:17:29  »
Omlouvám se že otravuju ale na starý kolena jsem začal tvořit jůtůb streamy a videa v pravidelnějším cyklu. Jde tedy zejména o jrpg, což se trošku míjí se zaměřením Elemirových stránek ale třeba tam jsou teď i videa z Pathfindera. Obvykle něco vysílám v neděli od 19:00.
https://m.youtube.com/@naike789/streams


4
O hrách a hraní obecně / Re:(Elemir) - Assassin's Creed: Valhalla
« kdy: Leden 31, 2023, 11:39:02  »
Dík za rozpitvaní Forgoten Ságy. Ja tam byl jen jednou a jelikož jsem moc netušil oč jde a evidentně to mělo jiný systém tak jsem to nechal na potom. Takže teď mám aspoň představu a nepůsobí to zle. Rámcově jsem tušil oč půjde ale není nad konkrétní rozbor.
V kontextu té knihy co zmiňuješ je zajímavé jak ta hra člověka nutí šmejdit kolem. Ja tedy hlavně na internetu a poněkud kažuálně přes serialy. Teď koukám na Vikings Valhalla a musím říct ze nebýt té hry tak bych na to nejspíš nekoukal. Není to špatný ale kvality puvodni série Vikings to nedosahuje. Tyhle dva serialy jsou zasazené prěd ( Ragnar) a po ( přechod na křesťanství, invaze Vikingů do Anglie po jejich vyhlazeni a Rusko) hře. Samozřejmě bůhví jak to vše do detailu bylo a zřejmě seriózní kniha by řekla víc. Nikdy bych neřekl ze mne AC takhle zaháčkuje. Ja teda hrál i Origins a Odyssey ale zdaleka mi nesedly jako Valhalla.
Ve hře sem teď začal Irsko (260 hodin ) a řeším obchodní stanice což je novinka na starých základech ale aspoň něco :)


5
O hrách a hraní obecně / Re:(Elemir) - Assassin's Creed: Valhalla
« kdy: Leden 14, 2023, 15:35:57  »
Master Challenge jsem už vypustil a River Raids občas dělám jelikož některé věci vyžadují ten materiál co se tam da ziskat. Třeba výroba run na základě abilit z vybavení. Ale není to žádná sláva, ta vytržená mapa mimo hru jaksi postrádá atmosféru těch raidu co jsou normálně ve hře.

Forgotten SaGa mi přijde fajn a chtěl bych ji zkusit poradně. Ale taky to beru spis až jako finále když bych neměl dost.

To ze ta hra má takový lehce staromilsky rpg přístup bude možná důvod proč tu hru tolik lidi zatratilo. Za mne to je velký krok vpřed oproti zbytku série který mne většinové moc nebavil.

Kazdopadne si další tvé příspěvky zas pročtu. Když vidím ze starý rpg matador sepisuje obrovské příspěvky o hře která je spiš určena pro mainstream tak si připadám min jako blázen co v tom topí stovky hodin :)

6
O hrách a hraní obecně / Re:(Elemir) - Assassin's Creed: Valhalla
« kdy: Leden 14, 2023, 14:11:12  »
Vinland jsem odkládal jak mytí nádobí :) Nakonec jsem tam sel na power 400+, což bylo stejně jedno jelikož se tam jede od nuly tak nějak. Mne odrazovalo nejvíc to ze mi seberou vybavení, nemám to ve hrách rad. Takže nakonec jsem tam splnil jen hlavní ukol a sel hned pryč. Možná to tam někdy dojdou dodělat i když to je úplně k ničemu už, jen kvůli kompletaci.

Ale jsi oproti mne celkem rychlý. Mne chybí dokončit poslední lokaci a jsem někde hodně přes 200 hodin. Na DLC jsem zatím ani nesáhl.
A jo oproti třeba Odyssey ty pribehove linky jsou o dost lepší a zdaleka mi nepřišli tak nablblé jako občas v te Odyssey.
Hodně se mi třeba taky líbily ty puzzle hrobky co je tam dva roky postupně přidávali a z te poslední jsem měl slušný zakysový bolehlav.
Zároveň jsem rad ze to už ukončili a tudíž nehrozí další festivaly, to byl děs :)
Zrovna jsem se k tomu zase vrátil a snad konečně načnu to Irsko.


UBI nějak krachuje nebo co, tak bůhví jestli tohle nebude poslední velkolepá hra od nich. Ja je tady nijak rad nemám a vzal jsem je na milost až s Origins ale si tak říkám ze když zrovna zacli dělat hry co se mi i líbí tak začnou mít problémy.

7
O hrách a hraní obecně / Re:(Elemir) - Assassin's Creed: Valhalla
« kdy: Prosinec 23, 2022, 02:18:22  »
O truhlach v podzemí mi ani nemluv. To byl několikrát solidní zásek. Označím malou tečku a ten ukazatel trci uprostřed louky a teď hledej někde bůhví kde vstup do podzemí. Taky se mi stalo ze jsem ten vstup hledal a nenašel, nakonec ten vstup byl přes nějakou pribehovou linku kde ti někdo dá klíč k tomu podzemí a podobne.
Ale vlastně se mi to líbilo od asasina jsem fakt nečekal takovéhle věci jak v nějakém staromódním rpg :)
A co skládání kamenů na sebe, to je třeba jedna z věci které se od určite doby vyhýbám protože na to nemám nervy :)

Jinak co se zbraní týče tak jsem po různém prvotním zkoušení skončil u dvou kopí. Legrační je ze ačkoliv hra je vizuálně moc pěkná a celkem přesná, tak zrovna ty kopí mají takovou zvláštní věc. Když je má postava na zádech tak jsou tak o půl metru kratší než když je drží v ruce. Asi jsou teleskopicka..hehe.

8
O hrách a hraní obecně / Re:(Elemir) - Assassin's Creed: Valhalla
« kdy: Prosinec 22, 2022, 19:43:53  »
Nevím jestli myslíme to stejné ale zavory na dveřích zevnitř jsem často ustřelil lukem skrz okno nebo díru v domě.
Ten jeden master bod ti hra dala proto aby jsi mohl splnit achievment a nemusel vyplnit cely power grid. Protože normálně master body dostavas až potom co ho vyplnis úplně cely a plno lidi toho nebylo schopno, tak jim to UBI takhle ulehčil.

9
O hrách a hraní obecně / Re:(Elemir) - Assassin's Creed: Valhalla
« kdy: Prosinec 20, 2022, 21:43:44  »
Ze ti do toho vstupuji :)
Ja mám ve Valhalle kolem 290 hodin a na konec jsem se nedostal. A nejspíš ani nikdy nedostanu, jelikož toho už mám plné brýle. A to mám i všechny DLC které jsem vlastně poradně nehral. Za všechno muzou zapuzlovane truhlicky které musím všechny vybrat, jakoze i ty malý žlutý tečky, ne jen ty velký :)
Líbilo se mi to dost, i dokonce ty příběhy jednotlivých části Anglie měli hlavu a patu na poměry série. A ty výhledy do krajiny, panecku.
Jinak kdybys hledal již lehce zprofanovany česky ekvivalent zabednenych dveří ve Valhalle tak jsou to Barety :)

Power: 430

10
O hrách a hraní obecně / Re:YouTube koutek
« kdy: Červen 16, 2020, 21:20:58  »
Tihle jsou taky fajn. Snad to tady jeste nebylo :)



11
O hrách a hraní obecně / Re:YouTube koutek
« kdy: Červen 06, 2020, 19:12:30  »
heh. Me jen fascinuje kolik lidi se u takovych veci nataci. Me by to treba ani ve snu nenapadlo :)

12
Tak ja myslim ze tvuj web je dostatecne znamy na to abys na svoji praci mohl byt pysny a dokonce bych rekl ze ta tva prvotni myslenka o nehynouci slave se vzasade vyplnila. Samozrejme vsechno se da porad nejak zlepsovat a muze to byt lepsi, ale s tim bych asi nelamal hlavu, je to jako kdyz si pes honi vlastni ocas. V ramci MM tu mas tolik informaci a obsahu ze neni treba nejake vylepsovani a zasadni zmeny delat. A forum celkem zdatne supluje pribuzne hry.
To ze obcas takzvane vypenis je asi normalni, rekl bych ze se to v ruznych situacich stava kazdemu.

A jak jsem tu kdysi uz jednou psal, kdyz uz na webu neudelas vubec nic, tak se nic nestane, svuj ucel ma a je plnohodnotne. Snad jen obcasne technicke problemy. A kdyz vyjde MM XI (hahaha)


13
S tím souhlasím. Myslím ze by jsi se na to hodil. Kdyby jsi ten tým skladal tak se ozvi. :)

14
Ja tu hru porad celkem bedlive sleduju, ale k rozehrani jsem se jeste nerozhoupal. Ale jednou na to dojde, tim jsem si jisty.

Ja jsem vcera prave stravil asi dve hodiny sledovanim tveho gameplaye na YT, a tve rozjimani nad hrou a Clevem me celkem dost bavilo a napadla me ta analogie se zdejsimi strankami a jejich vudcem. Samozrejme nic ve zlem, Cleve je trosku posuk, coz se te netyka. Mimochodem uz nekolik let si chystam v hlave a trochu na papire tvorbu nejakeho dungeonu. Mam to promyslene do detailu, a ve hre by bylo jedno velke prekvapeni ze by kazdy hrac dungeonu spadl ze zidle radosti. Takze kdyz bys pak chtel, rad te priberu, mohlo by to dopadnout podobne jako Grimoire. 20 let sem, 20 let tam, zadny problem. Jen to vymysleni mi uz zabralo asi tri roky nepravidelne, takze mozna by to dopadlo jeste hur nez Cleve:)

15
Ja bych jen podotknul ze Cleve vydal nedavno maly patch provazeny slovy o velkych vecech a verzi 3.0 do konce roku.

Chtel jsme napsat ze me prekvapuje ze se tomu porad venuje, ale pak me napadlo ze kdyz to delal 20 let tak zrejme to pro nej bude uz jakysi druh OCD a proste nemuze prestat.

kdyz bych to prirovnal, samozrejme ne osobnosti, tak to je neco jako Elemir, taky to tady porad vede a nikdy neprestane, protoze by mu to chybelo :)

Strana: [1] 2 3 ... 18